Suomi pori penispumppu

suomi pori penispumppu

Veren takaisinvirtausta peniksestä voidaan ehkäistä penisrenkaan avulla, jolloin erektio saattaa olla vieläkin kovempi ja pitkäkestoisempi. Penispumppuja on tarjolla erikokoisina, erilaisilla pumppausmekanismeilla sekä vibraattorilla varustettuina. Valitse itsellesi sopiva vaihtoehto laajasta valikoimastamme! Tutustu käyttöohjeeseen tästä Katso myös muut miesten seksilelut! Silikonista valmistettu penispumpun tiiviste sopii useimpiin, normaalia hieman suurempihalkaisijaisiin penispumppuihin.

Erittäin kestävä, miellyttävä ja hygieeninen tiiviste on helppo pitää puhtaana. Miellyttävä, pehmeä ja joustava penispumpun tiiviste, joka pysyy hyvin paikoillaan ja sopii useaan eri pumppumalliin.

Tuote voidaan pestä miedolla saippuavedellä ja desinfioida erotiikkavälineille valmistetuilla puhdistusaineilla. Kasvata peniksesi kokoa ja tee erektiosta kova ja kestävä Pumped Classic -penispumpulla! Sen käyttö sujuu aloittelijaltakin. Tehokkaasti imevä penispumppu tekee kalustasi suuremman ja kovemman. Tässä sylinterissä on kaksi erillistä kammiota penikselle ja kiveksille.

Kun haluat peniksen pumppaukseen tehoa, valitse Deluxe Beginner Pump! Saavuta kova erektio, joka kestää! Hyvin joustavasta ja pehmeästä materiaalista valmistettu penispumpun tiiviste sopii useimpiin, normaalia hieman suurempihalkaisijaisiin penispumppuihin.

Tästä lisää kokoa ja näköä, tässäpä erinomainen aloittelijan penispumppu! Vaihdettava penispumpun tiiviste tekee pumpun käytöstä miellyttävämpää. Hei sinä aloitteleva pumppailija, jolla on kookas penis! Pumped Classic XL -penispumpun mustan, läpikuultavan sylinterin läpi näet kullisi kasvavan jokaisella pumppauksella! Kullisi kasvaa ja kovenee jokaisella pumppauksella!

Tämä todella helppokäyttöinen penispumppu antaa nautintoa ja kivenkovan erektion! Releazy Pump-penispumppu on helppokäyttöinen ja sopii siksi aloittelijoillekin. Jokaisella pumppauksella kullisi kasvaa ja kovenee. Pumppaa ja ylläty kuinka suureksi peniksesi voi kasvaa!

Pumped Elite Beginner -penispumppu on tehokas ja helppokäyttöinen penispumppu pistoolikahvalla. Tämän aloittelijallekin sopivan penispumpun avulla saat kovemman ja kestävämmän erektion ja entistäkin kookkaamman kalun! Aloittelijan penispumppu nyt vibraattorilla! Beginner's Vibrating Pump on erittäin helppokäyttöinen, tehokas väline kovempaan ja pitkäkestoisempaan erektioon.

Penispumppujen aatelia - Suuren suosion saanut Bathmate penispumppu. Tämä penispumppu toimii veden aiheuttaman alipaineen kanssa tehokkaasti, miellyttävästi ja helposti. Entistä kovempi ja voimakkaampi erektio syntyy tasaisesti penispumpun sisään valuvan veden jakautumisen vuoksi. Belladot Ingemar on todella helppokäyttöinen penispumppu ja se soveltuu hyvin myös aloittelijoille.

Kuulemma Masait pimeässä Afrikassa tekevät sitä jo pienistä pojista alkaen hedelmällisyysriittinä. Seurauksena on pitkiä, lerppuvia kulleja, joihin erektio tulee vain puolittain, jos ollenkaan.

Tämä asia, jos joku, on tieteellisesti tutkittu. Fysikaalisesti venyttämällä pidennetty kulli ei saa kunnon erktiota. En ole tiedemies, mutta ehkä näitä laitteita voisi käyttää rinnan? Mutta minä olen ainakin ja myös vaimoni sitä mieltä, äärimmilleen turvonnut ja paksuuntunut kalu on verrattomasti arvokkaampi kuin mahdollisesti venyttämällä saadut luirusentit.

Rakastelussa ei minusta päde markkinointislogan: Täällä käyty keskustelu on mielestäni pääsääntöisesti asiaa. Korostan, että tyhjiöpumpun kanssa touhutessa on noudatettava ohjeita ja ennen kaikkea tervettä järkeä. Elimistö on luonut meille tuntohermot siksi, että tajuaisimme välttää vaarat. Jos painelet lieriöön niin kauheat alipaineet, että penikseesi sattuu, laske välittömästi sinne hieman ilmaa. Ei kivulla kasvateta penistä eikä mitään muutakaan lihasta! Olin vuosia sitten mukana yhdessä kotimaisessa seksileffassa, jossa näyttelin kaksi tarinaa.

Toisessa rakastelin yhden kaunottaren kanssa ja toisessa oli mukana myös hänen paras ystävänsä. Ohjaaja kertoi, että suuressa maailmassa käytännössä jokainen seksileffoissa näyttelevä mies käyttää säännöllisesti alipainepumppua. Sitä sanotaankin ammattilaispiireissä rakastelulihaksen bodybuildingiksi. Minä olin harrastanut sitä jo kauan ennen leffan tekoa. Toimin silloin myös stripparina ja ihan rehellisesti sanottuna gigolona.

Strippauksessa keräsin hurjat ablodit, kun lopuksi paljastin vähän ennen esitystä turvotetun penikseni. Naisten mielikuvitus lähti taatusti laukkaamaan, mikä oli tarkoituskin. Huimin kokemukseni oli sellainen, että minulla oli keikka Keski-Suomeen erään naisen 40 -vuotisjuhliin.

Kyseessä oli kavereiden maksama naisten ilta. Sen illan ja yön aikana rakastelin seitsemän eri naisen kanssa, juhlakalun kanssa jopa kolmesti.

Ilman pumpputreenejäni ja sitä tukevaa Cialista en olisi mitenkään selvinnyt työkeikastani. Tämä kaikki on nyt elämässäni taakse jäänyttä kokemusta. Nyt elän seesteisessä parisuhteessa ja kumppanini tietää ja hyväksyy historiani.

Alipainepumppua en toki ole hylännyt, päinvastoin. Nyt nautin suunnattomasti sen tuomasta mielihyvästä naiselleni ja tietysti myös itselleni. Joku täällä sanoikin, että siitä voi tulla osa parin esileikkiä. Hyvä havainto, juuri näin on meillekin käynyt. Minä haluan myös nähdä, miten isoksi kalun voi oikeastaan treenata. Minua yritettiin taivutella uuteen leffaan, mutta en halua pärstääni enää mistään hinnasta julkisuuteen.

Jos ohjaaja näkisi nykyisen varustukseni, veikkaan, että minulla olisi myyjän markkinat. Lopputoteamukseni on, että kokeilkaa elämässä kaikkea mahdollista, mikä tuntuu kivalta. Mutta älkää jatkako hetkeäkään sitä, mikä ei sinusta tai teistä tunnu ihan oikeasti kivalta.

Penispumppu on vain yksi mauste, joka tekee rakastelun nautittavammaksi sekä naiselle että miehelle. Näin se on minun kokemukseni mukaan. Seksileffassa näytellyt , Kaivoin oman pumppuni uudelleen käyttöön. Kyllä oikein käytettynä sillä taitaa saada lisää mittaa penikseenParipäivää harjoiteltuani huomaa kuinka peniksen turpeus säilyy isompana jonkin aikaa. Pituuttakin sain maksimissaan 2senttiä. Se ei kauaa säilynyt mutta paksuus oli jopa useita tunteja normaalia paksumpi.

Pitänee käydä bodaamaan aamuinilloin sopivina annoksina. Katsonpa mitä saan aikaseksi. Sohvis, taisit tehdä aika viisaan liikkeen. Itse ihmettelin pitkään, miten pumppujen kauppa käy kuin siimaa. Pidin laitetta täysin huijauksena, johon pienikulliset jätkät lankeavat samalla tavalla kuin pienitissiset naiset kasvatusvoiteisiin.

Itse ostin häpeillen ensimmäisen pumppuni noin pari vuotta sitten. Hetken aikaa harjoiteltuani aloin todella uskoa laitteeseen ja harjoitustahti vain kiihtyi. Jossain vaiheessa treenasin jo liikaakin, koska kalun pitää myös antaa sopeutua. Systeemi on aikalailla sama kuin kuntosalilla eli lihaksen pitää antaa kehittyä harjoitusten välillä.

Minun sanomani on, että malttia pojat ja hyvää tulee. Toinen varoituksen sana koskee harjoituksen pituutta. Älä koskaan pidä täyttä alipainetta yli 10 minuuttia!

Laske alipaine heti, jos kalussasi tuntuu kipua. Alussa kalun nahka pingoittuu ja on hieman kipeä, mutta se ei ole niin vaarallista. Harjoittelun edetessä kalu suorastaan kaipaa pumpun alipaineen tuomaa rajua turpoamista. Koskaan en ole käyttänyt pumppua runkkaamiseen, koska minulla on omasta takaa mitä suloisin ja piukin pimpero.

Kaikille epäilijöille sanon, että kokeilkaa ensin ja puhukaa vasta sitten paskaa. Vuosien kokemuksella , Luin tarinanne suurella mielenkiinnolla. Itse asiassa etsiydyin tänne monen mutkan kautta, jonka yhteinen nimittäjä oli kalun suurennus. Pumppu-uskovainen mainitsi Masit ja se sai minut kertomaan hieman lisää Afrikan venytyskulttuurista. Totuus on, että Afrikassa useat heimot harjoittavat jäsentensä ja elintensä venyttelyä.

Eräs tyypillisimmistä on juuri peniksen venytys. Toinen yleinen tapa on naisten kaulan venytys. Myös rintojen venytys on aika yleistä. Alkeellisimmissa heimoissa venytetään myös alahuulia ja korvalehtiä. Erityisesti Masikulttuurissa peniksen pituus on yhtä kuin miehen arvo. Siksi isät asettavat jo nuorille pojille kivistä painot terskan juureen.

Niitä pidetään siihen asti, kunnes nuori saavuttaa sukukypsyyden ja saa ensimmäisen kerran pimppaa. Masait käyskentelevät kalu paljaana, joten miehen arvo yhteisössä on havaittavissa yhdellä silmäyksellä. Lähetyssaarnaajien tullessa Masai -heimon leiriin he olivat hämmästyneitä, kun lähes jokaisella miehellä terska lerppui polvien tasolla.

Lähemmin heimoon tutustuessaan tilanne muuttui aika lailla sidettävämmäksi. Masait antoivat mieluusti vaimonsa naurettavan pienikullisten valkonaamojen viereen yöksi. Tästä aiheutui kuitenkin suuria draamoja, jopa murhia. Masainaiset hullaantuivat lähetyssaarnaajien äärimmimmäisen kovaksi paisuneisiin ja kiimaisiin kaluihin. Heidän omien miestensä pitkät lerssiit olivat parhaimmillaankinkin pehmeää hyytelöä. Tästä syystä moni lähetyssaarnaaja menetti henkensä. Tämä on silkkaa faktaa! Mitä tällä sitten on tekemistä keskustelun aiheen kanssa?

Ainakin se, että lähes minkä tahansa ihmisen elimen venytys on mahdollista. Totuus on kuitenkin se, että vain ihmisen anatomiaa noudattaen kannattaa pyrkiä muuttamaan kehoa. Näinhän se on kuntosaliharjoittelussakin, jossa aktiivinen toiminta palkitaan.

Itse ole pitänyt kroppani kunnossa liikunnalla ja myös raudan vääntämisellä. Penistäni aloin harjoittaa vajaat vuosi sitten. Minulla on lepotilassa aika pieni napero, mutta täydessä erektiossa sentään siedettävä. Ostin muutama kuukausi sitten tyhjiöpumpun, ihan tsoukkina.

Voitelin kaluni luikkarilla, imaisin sen lieriöön ja painelin kahvasta lisää alipainetta. Siitä hetkestäl ähtien tajusin tämän vekottimen tehon. Pumppuhan toimii kuin penis, eli turvottaa paisuvaiset äärimmilleen, jopa ylikin. Ehkä minä olen poikkeusyksilö.

Muutenkin minun penikseni lepotilan ja täyden erektion välittä on hämmästyttävä ero. Pienikullisesta on kehittynyt MIES, joka uskaltaa mennä yleiseen saunaan, puhumattakaan naisen kanssa peiton alle. Lueskelen huvikseni näitä sivustoja, joista löytyy mitä mielenkiintoisimpia asioita.

Kalun koko tai ainakin sen toimivuus nyt toki kiinnostaa jokaista tervettä miestä. Osuin jokin aika sitten amerikkalaisen pornotuotantoyhtiön rahoittamaan tutkimukseen, jossa muistaakseni n.

Naisten piti arvostella ne asteikolla yhdestä kymmeneen sen mukaan, minkälaisia kiimanväristyksiä ne heissä herättivät. Tämän "luotettavan" tutkimusotannan mukaan peniksen koolla todellakin on merkitystä naaraan halujen herättämisesssä. Mielenkiintoista tutkimuksessa oli se, että pituus ei suinkaan ollut se ominaisuus, jolla päästiin kärkikastiin.

Moni keskipituinen, mutta paksu kalu ohitti kirkkaasti pidemmät ja ohuemmat kilpailijansa. Selvästi normaalia pidemmät, mutta ohuet kalut pärjäsivät tutkimuksessa yllättävän huonosti.

Myös kalun muodon havaittiin vaikuttavan suuresti naisten kiinnostukseen. Erityisesti turpeaterskaiset kalut olivat naisten mieleen. Myös kalun "suonikkuuden" todettiin olevan naisten kiinnostusta herättävä ominaisuus. Minä en ole mitenkään erityisesti asiaan vihkiytynyt, mutta tällä keskustelupalstalla olevien tarinoiden perusteella luulisin, että tyhjiöpumppu saattaa olla hyväkin vekotin. Pumppu-uskovaisen kertomus venytyshärvelistä sitävastoin tuntuu aika luonnottomalta ja edellisen tutkimuksenkin kannalta tarpeettomalta kalun kidutukselta.

Ja tuon toteamiseenko piti surffia netissä pitkät tovit? Jos niin, olet mies! Penispumpulla saa paljon stondis ja lepopaksuutta ja pituutta lisää ja penispainot tuovat vielä pituutta lisää. Pitkään siis ainakin vuoden säännöllisesti jatkettuna tulokset ovat pysyviä ja huomattavaia. Pituutta jokainen saa minimissään 2 cm lisää ja ympärysmittaa ainakin saman verran.

Paljon suurempiakin lisäyskiä pituuteen ja paksuuteen on raportoitu pitkäaikaisessa useita vuosia jatkuneessa säännöllisessä käytössä. Varsinkin paksuuden lisäys on visuaalisesti dramaatista ja lepokoko sekä paksuus että pituus lisääntyvät erektiokokoakin enemmän, kelpaa ja kehtaa saunaan ja uimahalliin mennä. Itse olen kasvattanut 1,5 vuoden säännöllisellä käytöllä erektiopituutta 18,5 sentistä 23 senttiin ja ympärysmitta 13,5 sentistä 16 senttiin. Lepopituudessa on tapahtunut huomattava visuaalinen muutos kun ennen noin 10 sentin ja runsaan peukalon pakuisesta kalusta on tullut kylmässäkin noin 15 senttiä pitkä cm ympärysmitaltaan.

Syön muuten 6 ateriaa noin 3 tunnin välein ja paljon valkuaisruokaa joka aterialla noin g. Tämä lisää solukasvua ja korjaantumista kuten myös kehonrakennuksessa. Myös hyvät rasvat ovat tarpeellisia. Hei äijät mulla on ikää vasta 18 vuotta ja haluaisin lisää pituutta ja paksuutta penikseen. Tuleeko penispumpuissa tarkat ohjeet ja mistä ois hyvä tilata? Mul on muija mutta ei olla vielä sekstailtu ja haluaisin yllättää sen vähän isommalla vehkeellä.

Suomi pori penispumppu -

Upea tunne ja siihen jää koukkuun. Minä en ole mitenkään erityisesti asiaan vihkiytynyt, mutta tällä keskustelupalstalla olevien tarinoiden perusteella luulisin, että tyhjiöpumppu saattaa olla hyväkin vekotin. Mutta älkää jatkako hetkeäkään sitä, mikä ei sinusta tai teistä tunnu ihan oikeasti kivalta. Lähetyssaarnaajien tullessa Masai -heimon leiriin he olivat hämmästyneitä, kun lähes jokaisella miehellä terska lerppui polvien tasolla. Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Vasta noin vuoden kuluttua erostani nainen alkoi jollain tavalla kiinnostaa myös seksuaalisesti. Mansetti oli riittävän kimmoisa ja pehmeä silikoninen ulkoreuna ei painanut kipeästi häpyluuta vasten. Täällä oli muuten jollain hyvä huomio kalun sivulla olevien verisuonten pullistumisesta. Näinhän se on kuntosaliharjoittelussakin, jossa aktiivinen toiminta palkitaan. Alipainepumppua en toki ole hylännyt, päinvastoin.

Tämän penispumpun erikoisuutena on silikonista valmistettu, Lue lisää Accu-Meter Power Pump on erittäin helppokäyttöinen, tehokas väline kovempaan ja pitkäkestoisempaan erektioon. Pumpun toiminta perustuu alipaineeseen, joka muodostuu muoviputken sisälle pumpattaessa. Erittäin kestävä, miellyttävä tiiviste on helppo pitää puhtaana. Tämä hyvin joustavasta ja pehmeästä materiaalista valmistettu penispumpun tiiviste sopii useimpiin, normaalia hieman pienempihalkaisijaisiin penispumppuihin.

Classic XL Pump -penispumppu sopii sinulle erinomaisesti. Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään. Tällöin muun muassa erektioherkkyys paranee ja myös erektioaika saattaa pidentyä! Penispumppu toimii alipaineella, joka muodostuu pumpun sylinterin sisälle. Penispumpun alipaineen ansioista veri virtaa peniksen paisuvaiskudoksiin ja aiheuttaa erektion.

Tämä parantaa erektiota, niin herkkyyttä kuin kestoakin. Kaalimadon valikoimasta löydät muun muassa supersuositus Bathmate-penispumput, jotka ovat penispumppujen ehdotonta aatelia! Penispumppua käytetään peniksen yleiseen suurentamiseen ja peniksen kehittämiseen, kun taas peniksen pidentämiseen on aivan omat laitteensa!

Penispumpun alipaine voi täyttää tehokkaastikin peniksen pieniä verisuonia, joten penis voi hetkellisesti "turvota". Penispumppua voidaan käyttää yhtenä apuvälineenä erektiohäiriön hoidossa.

Veren takaisinvirtausta peniksestä voidaan ehkäistä penisrenkaan avulla, jolloin erektio saattaa olla vieläkin kovempi ja pitkäkestoisempi. Penispumppuja on tarjolla erikokoisina, erilaisilla pumppausmekanismeilla sekä vibraattorilla varustettuina. Valitse itsellesi sopiva vaihtoehto laajasta valikoimastamme! Tutustu käyttöohjeeseen tästä Katso myös muut miesten seksilelut! Silikonista valmistettu penispumpun tiiviste sopii useimpiin, normaalia hieman suurempihalkaisijaisiin penispumppuihin.

Erittäin kestävä, miellyttävä ja hygieeninen tiiviste on helppo pitää puhtaana. Miellyttävä, pehmeä ja joustava penispumpun tiiviste, joka pysyy hyvin paikoillaan ja sopii useaan eri pumppumalliin. Tuote voidaan pestä miedolla saippuavedellä ja desinfioida erotiikkavälineille valmistetuilla puhdistusaineilla.

Kasvata peniksesi kokoa ja tee erektiosta kova ja kestävä Pumped Classic -penispumpulla! Sen käyttö sujuu aloittelijaltakin. Tehokkaasti imevä penispumppu tekee kalustasi suuremman ja kovemman. Tässä sylinterissä on kaksi erillistä kammiota penikselle ja kiveksille. Kun haluat peniksen pumppaukseen tehoa, valitse Deluxe Beginner Pump! Saavuta kova erektio, joka kestää! Hyvin joustavasta ja pehmeästä materiaalista valmistettu penispumpun tiiviste sopii useimpiin, normaalia hieman suurempihalkaisijaisiin penispumppuihin.

Tästä lisää kokoa ja näköä, tässäpä erinomainen aloittelijan penispumppu! Rakastelu uuden tyttöystäväni kanssa alkoi tuntua aina vain makoisammalta, kun kaluni kesti ilman erektiolääkettä kuin pornotähdillä.

Myös kaluni alkoi ihan oikeasti kasvaa. Siitä oli konkreettisena osoituksena se, että jouduin ostamaan uuden, suuremman tuubin, koska vanha kävi liian pieneksi sekä pituuden että paksuuden suhteen. Nykyisen ostin Saksasta ja siinä on pituuta 27 senttiä ja sisähalkaisija on 7,5 senttiä. Karkean mittaukseni mukaan kaluni on 2 vuoden harjoittelulla kasvanut pituutta n. Tulosten pysyvyydestä minulla ei ole kokemusta, koska aion jatkaa harjoittelua niin kauan kuin seksi ylipäätään kiinnostaa.

Lopetan vasta sitten, kun en enää muista, miksi minun pitää turvotella kaluani tuubissa. Minusta edellä on ihan hyviä hankintaohjeita, joten siihen puoleen en puutu. Täällä oli muuten jollain hyvä huomio kalun sivulla olevien verisuonten pullistumisesta. Katsokaapa epäileväiset pojat hieman tarkemmin seksileffanne!

Siellä esiintyvien adonisten kaluissa pullistelee lähes poikkeuksetta juuri samanlaiset suonet kuin minullekin kehittyi. Urologini sanoi, että sellaiset kehittyvät miehelle vain ja ainoastaan harjoittelemalla tyhjiöpumpulla.

Naiseni mielestä ne sitäpaitsi ovat hiton kiihottavat! Ei siis huono hankinta, vai mitä epäilijät sanotte? Suorastaan ylpeä , Suorastaan ylpeä, johan laitoit mahtavan tarinan. Olen jopa taipuvainen uskomaan sanasi, koska minulla on samanlaisia kokemuksia.

Minulle heräsi viime keväänä halu kasvattaa jortikkaani, joka oli täydessä seisokissa vain? Erehdyin ostamaan Andropenis -tuotenimellä markkinoitavan härvelin, jota kovasti kehuttiin ainoaksi keinoksi kasvattaa penistä.

Värkkäsin laitteen kanssa aivan ohjeiden mukaisesti monta kuukautta, enkä saanut aikaan havaittavia tuloksia.

Erektiokestävyys jopa laski ja terskan juuri oli jatkuvasti kipeä. Sen käyttökin oli minusta epämiellyttävää. Syksyllä ostin elämäni ensimmäisen tyhjiöpumpun. Käytin aluksi sekä Andropenishärveliä että pumppua. Pian kuitenkin härveli jäi pölyttymään kaappiini ja yli euroa maksanut kapine osoittautui rankaksi virheostokseksi.

Toisaalta, mikä raha sekään nyt loppujen lopuksi on hyvästä kokemuksesta, jota voin jakaa muillekin. Omana kokemuksenani voin sanoa, että penispumppu ihan oikeasti antaa potkua, näköä ja kokoa penikseen. Kuten edellinenkin kirjoittaja kertoi, alipaineharjoittelu trimmaa nimenomaan paisuvaisia ja verenkiertoa kalussa.

Se on todella anatominen ja turvallinen tapa saada paremman ja kestävämmän erektion lisäksi myös suurempi, etenkin paksumpi kalu. Olen vasta nyt oikeastaan tajunnut, että yritys pidentää kalua terskasta vetämällä on hullun hommaa. Kuulemma Masait pimeässä Afrikassa tekevät sitä jo pienistä pojista alkaen hedelmällisyysriittinä. Seurauksena on pitkiä, lerppuvia kulleja, joihin erektio tulee vain puolittain, jos ollenkaan. Tämä asia, jos joku, on tieteellisesti tutkittu. Fysikaalisesti venyttämällä pidennetty kulli ei saa kunnon erktiota.

En ole tiedemies, mutta ehkä näitä laitteita voisi käyttää rinnan? Mutta minä olen ainakin ja myös vaimoni sitä mieltä, äärimmilleen turvonnut ja paksuuntunut kalu on verrattomasti arvokkaampi kuin mahdollisesti venyttämällä saadut luirusentit.

Rakastelussa ei minusta päde markkinointislogan: Täällä käyty keskustelu on mielestäni pääsääntöisesti asiaa. Korostan, että tyhjiöpumpun kanssa touhutessa on noudatettava ohjeita ja ennen kaikkea tervettä järkeä. Elimistö on luonut meille tuntohermot siksi, että tajuaisimme välttää vaarat.

Jos painelet lieriöön niin kauheat alipaineet, että penikseesi sattuu, laske välittömästi sinne hieman ilmaa. Ei kivulla kasvateta penistä eikä mitään muutakaan lihasta! Olin vuosia sitten mukana yhdessä kotimaisessa seksileffassa, jossa näyttelin kaksi tarinaa.

Toisessa rakastelin yhden kaunottaren kanssa ja toisessa oli mukana myös hänen paras ystävänsä. Ohjaaja kertoi, että suuressa maailmassa käytännössä jokainen seksileffoissa näyttelevä mies käyttää säännöllisesti alipainepumppua.

Sitä sanotaankin ammattilaispiireissä rakastelulihaksen bodybuildingiksi. Minä olin harrastanut sitä jo kauan ennen leffan tekoa. Toimin silloin myös stripparina ja ihan rehellisesti sanottuna gigolona. Strippauksessa keräsin hurjat ablodit, kun lopuksi paljastin vähän ennen esitystä turvotetun penikseni. Naisten mielikuvitus lähti taatusti laukkaamaan, mikä oli tarkoituskin. Huimin kokemukseni oli sellainen, että minulla oli keikka Keski-Suomeen erään naisen 40 -vuotisjuhliin.

Kyseessä oli kavereiden maksama naisten ilta. Sen illan ja yön aikana rakastelin seitsemän eri naisen kanssa, juhlakalun kanssa jopa kolmesti. Ilman pumpputreenejäni ja sitä tukevaa Cialista en olisi mitenkään selvinnyt työkeikastani. Tämä kaikki on nyt elämässäni taakse jäänyttä kokemusta. Nyt elän seesteisessä parisuhteessa ja kumppanini tietää ja hyväksyy historiani.

Alipainepumppua en toki ole hylännyt, päinvastoin. Nyt nautin suunnattomasti sen tuomasta mielihyvästä naiselleni ja tietysti myös itselleni.

Joku täällä sanoikin, että siitä voi tulla osa parin esileikkiä. Hyvä havainto, juuri näin on meillekin käynyt. Minä haluan myös nähdä, miten isoksi kalun voi oikeastaan treenata. Minua yritettiin taivutella uuteen leffaan, mutta en halua pärstääni enää mistään hinnasta julkisuuteen.

Jos ohjaaja näkisi nykyisen varustukseni, veikkaan, että minulla olisi myyjän markkinat. Lopputoteamukseni on, että kokeilkaa elämässä kaikkea mahdollista, mikä tuntuu kivalta. Mutta älkää jatkako hetkeäkään sitä, mikä ei sinusta tai teistä tunnu ihan oikeasti kivalta.

Penispumppu on vain yksi mauste, joka tekee rakastelun nautittavammaksi sekä naiselle että miehelle. Näin se on minun kokemukseni mukaan. Seksileffassa näytellyt , Kaivoin oman pumppuni uudelleen käyttöön. Kyllä oikein käytettynä sillä taitaa saada lisää mittaa penikseenParipäivää harjoiteltuani huomaa kuinka peniksen turpeus säilyy isompana jonkin aikaa. Pituuttakin sain maksimissaan 2senttiä. Se ei kauaa säilynyt mutta paksuus oli jopa useita tunteja normaalia paksumpi.

Pitänee käydä bodaamaan aamuinilloin sopivina annoksina. Katsonpa mitä saan aikaseksi. Sohvis, taisit tehdä aika viisaan liikkeen. Itse ihmettelin pitkään, miten pumppujen kauppa käy kuin siimaa.

Pidin laitetta täysin huijauksena, johon pienikulliset jätkät lankeavat samalla tavalla kuin pienitissiset naiset kasvatusvoiteisiin. Itse ostin häpeillen ensimmäisen pumppuni noin pari vuotta sitten. Hetken aikaa harjoiteltuani aloin todella uskoa laitteeseen ja harjoitustahti vain kiihtyi.

Jossain vaiheessa treenasin jo liikaakin, koska kalun pitää myös antaa sopeutua. Systeemi on aikalailla sama kuin kuntosalilla eli lihaksen pitää antaa kehittyä harjoitusten välillä. Minun sanomani on, että malttia pojat ja hyvää tulee. Toinen varoituksen sana koskee harjoituksen pituutta. Älä koskaan pidä täyttä alipainetta yli 10 minuuttia!

Laske alipaine heti, jos kalussasi tuntuu kipua. Alussa kalun nahka pingoittuu ja on hieman kipeä, mutta se ei ole niin vaarallista. Harjoittelun edetessä kalu suorastaan kaipaa pumpun alipaineen tuomaa rajua turpoamista.

Koskaan en ole käyttänyt pumppua runkkaamiseen, koska minulla on omasta takaa mitä suloisin ja piukin pimpero. Kaikille epäilijöille sanon, että kokeilkaa ensin ja puhukaa vasta sitten paskaa. Vuosien kokemuksella , Luin tarinanne suurella mielenkiinnolla. Itse asiassa etsiydyin tänne monen mutkan kautta, jonka yhteinen nimittäjä oli kalun suurennus.

Pumppu-uskovainen mainitsi Masit ja se sai minut kertomaan hieman lisää Afrikan venytyskulttuurista. Totuus on, että Afrikassa useat heimot harjoittavat jäsentensä ja elintensä venyttelyä. Eräs tyypillisimmistä on juuri peniksen venytys.

Toinen yleinen tapa on naisten kaulan venytys. Myös rintojen venytys on aika yleistä. Alkeellisimmissa heimoissa venytetään myös alahuulia ja korvalehtiä. Erityisesti Masikulttuurissa peniksen pituus on yhtä kuin miehen arvo. Siksi isät asettavat jo nuorille pojille kivistä painot terskan juureen. Niitä pidetään siihen asti, kunnes nuori saavuttaa sukukypsyyden ja saa ensimmäisen kerran pimppaa. Masait käyskentelevät kalu paljaana, joten miehen arvo yhteisössä on havaittavissa yhdellä silmäyksellä.

Lähetyssaarnaajien tullessa Masai -heimon leiriin he olivat hämmästyneitä, kun lähes jokaisella miehellä terska lerppui polvien tasolla. Lähemmin heimoon tutustuessaan tilanne muuttui aika lailla sidettävämmäksi. Masait antoivat mieluusti vaimonsa naurettavan pienikullisten valkonaamojen viereen yöksi. Tästä aiheutui kuitenkin suuria draamoja, jopa murhia.

Masainaiset hullaantuivat lähetyssaarnaajien äärimmimmäisen kovaksi paisuneisiin ja kiimaisiin kaluihin.

Heidän omien miestensä pitkät lerssiit olivat parhaimmillaankinkin pehmeää hyytelöä. Tästä syystä moni lähetyssaarnaaja menetti henkensä. Tämä on silkkaa faktaa!

Mitä tällä sitten on tekemistä keskustelun aiheen kanssa? Ainakin se, että lähes minkä tahansa ihmisen elimen venytys on mahdollista. Totuus on kuitenkin se, että vain ihmisen anatomiaa noudattaen kannattaa pyrkiä muuttamaan kehoa. Näinhän se on kuntosaliharjoittelussakin, jossa aktiivinen toiminta palkitaan. Itse ole pitänyt kroppani kunnossa liikunnalla ja myös raudan vääntämisellä.

Penistäni aloin harjoittaa vajaat vuosi sitten. Minulla on lepotilassa aika pieni napero, mutta täydessä erektiossa sentään siedettävä. Ostin muutama kuukausi sitten tyhjiöpumpun, ihan tsoukkina.

Voitelin kaluni luikkarilla, imaisin sen lieriöön ja painelin kahvasta lisää alipainetta. Siitä hetkestäl ähtien tajusin tämän vekottimen tehon.

Pumppuhan toimii kuin penis, eli turvottaa paisuvaiset äärimmilleen, jopa ylikin. Ehkä minä olen poikkeusyksilö.

suomi pori penispumppu

Suomi pori penispumppu -

Erektiokestävyys jopa laski ja terskan juuri oli jatkuvasti kipeä. Jos painelet lieriöön niin kauheat alipaineet, että penikseesi sattuu, laske välittömästi sinne hieman ilmaa. Penistäni aloin harjoittaa vajaat vuosi sitten. Masait antoivat mieluusti vaimonsa naurettavan pienikullisten valkonaamojen viereen yöksi.