Naisten fantasiat plus seuraa

Yhtäkkiä hän puraisee minua niskaan eikä päästä irti vaan pitää minua hampailla otteessaan. Älähdän, käännyn häneen päin ja katson haastaen noihin tummasävyisiin, ilkikurisiin silmiin.

Päätän kiusoitella häntä ja nousen virnistäen seisomaan. Heitän nopeasti paidan, hameen ja alusvaatteet yltäni hietikolle, käännän selkäni ja juoksen pimeyteen kohti aaltojen kohinaa.

Kampaajan ääni kuulosti puuroutuneelta ja huomasin hänenkin poskiensa punoittavan ja pyyhettä pitelevien käsien vapisevan. Vilkaisin alaspäin, miehen housuissa pullotti. Rakkaus ja seksi -artikkelit kysymystä seksistä. Suomalainen nainen unelmoi vieraasta ja itsevarmasta miehestä. Email Twitter Facebook Whatsapp.

Monican mielestä olin liian laiha niinkuin Ristokin, ja meidän piti syödä hyvin. Ihmettelen muuten, miksi Risto oli niin hoikka, jos Monica ruokki häntä joka päivä sellaisilla herkuilla kuin hän laittoi aina kun itse olin siellä käymässä.

Minä en kyllä ollut laiha, vaan melko vähäiseen pituuteeni nähden lähes vahvarakenteinen ja aika jäntevä. Harrastin jo tuolloin tanssia ja tanssitunneilla toivoin usein olevani sirorakenteisempi tai ainakin pidempi, kun katselin itseäni salin peilistä.

Sain Monican pään käännettyä, kun kerroin, miten bestikseni oli luvannut tehdä lasagnea ja monenlaisia salaatteja, joita syötäisiin tyttöporukalla ennen kaupungille lähtöä. Sanoin, etten millään haluaisi loukata ystävääni ruokahaluttomuudella. Se kaikki oli muuten ihan totta ja upposi Monicaan täysillä. Melkein kyyneleet silmissä hän vielä lähtiessäni taivasteli kuinka ihanaa on, että nuoret järjestävät oikeita kutsuja toisilleen.

Hän olisi ollut varmaankin elementissään jossain rokokooajan kartanon emäntänä. Monica oli ulkoisestikin näyttävä nainen. Hän oli pitkä, kuten miehensäkin, mutta myös muutoin kookas. Lihava hän ei ollut eikä oikein runsasmuotoinenkaan, paremminkin roteva. Tyylikkyys pukeutumisessa ja sen ajan yleinen muoti, joka sopi hänenlaisilleenkin vartaloille isot olkatoppaukset jne. Olin luvannut tulla puoleenyöhön mennessä.

Kaikenlaisen sähellyksen takia myöhästyin yli kaksi tuntia lupauksestani. Söimme bestikselläni, kuten oli tarkoituskin ja joimme jo aterialla vähän liikaa viiniä. Kun kaupungilla alkoi tulla vilu, eikä meitä kiinnostanut ajokortti-ikäisten poikien kyytitarjoukset, menimme kolmisin tai nelisin takaisin ystävämme luokse tyhjentämään viinipullot ja lopuksi itkemään toistemme olkapäihin mitä pikkumaisimpia asioita.

Olin aika sekavassa kunnossa, kun lähdin kävelemään Riston ja Monican talolle, mutta kylmä yöilma selvitti päätä hiukan. Monica oli ehtinyt pahasti huolestua viipymisestäni.

Silloin ei ollut kännyköitä, eikä Monica tiennyt bestikseni kotinumeroa. Hän oli yrittänyt soittaa meille kotiin kysyäkseen, olisinko mennyt jostain syystä jonkun kyydillä sinne, mutta isä ja äiti olivat sen viikonlopun palelemassa mökillä. Keittiössä paloi valot, kun yritin mahdollisimman hiljaa avata ovea. Isäntäväki luotti minuun niin paljon, että antoi käyttööni talonsa avaimen näillä vierailuilla.

Monica tuli itkeneen näköisenä puolijuoksua eteiseen siunaillen ja kauhistellen. Yritin soperrella olevani kunnossa ja pyytelin anteeksi. Monica halasi minua ja kyynelsilmin hoki luojankiitosta. Hän auttoi lapaset kädestäni ja takin päältäni ja pyysi istumaan jakkaralle ja riisui saapikkaat ja hieroi jalkojani lämpöisemmiksi.

Risto kävi jossakin vaiheessa katsomassa ja sanoi jotain, mitä en muista. Varmaan jotain puoliksi leikillistä. Hän tarjosi kuumaa kylpyä ja tapansa mukaan syötävää. Olin tosi nolona kaikesta huolenpidosta, kun olin itse mokaillut. Sopertelin kiitoksia ja "sä oot Monica maailman ihanin ihminen" ja "anteex kauheesti", mutta halusin vain suihkuun ja nukkumaan. Monica vannotti nukkumaan kunnolla: Hän lupasi tehdä aamupäiväksi brunschin hän käytti paljon tuollaisia ylihienoja sanoja.

Huoneen vieressä yläkerran käytävällä oli WC ja suihku. Lämmin suihku oli ihana, mutta vessaan minun ei ihme kyllä tarvinnut kesken unien heräillä. Nukuin aamulla yli kymmeneen, eikä olo herätessä ollut paras mahdollinen. Ei kuitenkaan niin huono kuin olin yöllä pelännyt. Kävin taas suihkussa ja tuntui, että vesi huuhteli huonoa oloa pois.

Pukeuduin nopeasti, pesin hampaat, kampasin hiukset ja meikkasin vähän. Minua nolotti kuljeskella Riston ja Monican talossa farkuissa ja collegepuseroissa, kun isäntäväki itse pukeutui aika tyylikkäästi. Risto piti kravattia joskus vapaapäivänäkin, kun oli vieraita. Minulla oli kassissa mukana vähän paremmat vaatteet osittain isäntäväkeä ajatellen, osittain jos olisi perjantai-illaksi sovittu tyttöjen kanssa jostain vähän paremmasta pukeutumisesta.

Mutta ne saivat nyt jäädä kassiin. Monica tervehti iloisesti keittiössä. Risto oli pihalla lumitöissä. Lunta oli satanut yöllä aika paljon, mutta varmaankin vasta sen jälkeen, kun olin tullut takaisin. Hän halasi minua ja tiedusteli vointiani. Toivoin, että hengitykseni ei tuoksahtaisi pahasti, kun vastasin olevani "Ihan ookoo, kiitos". Risto huudettiin aterialle ja hän laski hyväntahtoista leikkiään "Johan tässä on vatsa tyhjänä odoteltukin prinsessan heräämistä" ja siirtyi sitten ihastelemaan vaimonsa tarjottavia.

Oli kaikenlaista suolakurkusta pekoniin, kolmea lajia leipää ja vaikka mitä hyvinkin nykyajan hotelliaamiaisen edestä. En jaksanut syödä paljon, mutta kehuin Monicaa kilvan Riston kanssa.

Aterian jälkeen Risto lähti jatkamaan lumitöitä. Ajattelin, että se olisi vähintä, millä voisin hieman paikata eilistä mokailuani. Eikä olokaan ollut enää paha. Yhdessä olimme nopeasti puhdistaneet pöydän. Ruokatarvikkeet olivat oikeilla paikoillaan Monican valtakunnan isossa jääkaapissa ja kylmiössä ja astiat joko tiskikoneessa tai käsin tiskattuna. Istahdimme vielä pöydän ääreen.

Me olimme Riston kanssa sinusta niin huolissamme. Eikä se eilinen ollut ollenkaan sinun tapaistasi. Mutta olen miettinyt, pitäisikö meidän kertoa siitä isällesi ja äidillesi. Äiti olisi kyllä surullinen ja huolissaan vähän aikaa. Isä sanoisi vakavaan sävyyn jotakin alkoholinkäytöstä ja siihen liittyvistä turvallisuusriskeistä ja olisi hänkin huolestunut.

Ei tulisi huutamisia eikä mitään rangaistuksia. Mutta suru äidin silmissä ja huoli isän kasvoilla olivat jotain, mitä en haluaisi nähdä. Olin aina ollut kiltti tyttö, ja minulla oli niin ihanat vanhemmat, että en halunnut heille murheita tyttärensä hölmöilyistä.

Minua olisi hävettänyt hirveästi, jos he olisivat joutuneet kokemaan tyttärensä pettäneen heidän luottamuksensa. Ei se tietenkään ole pakko. Mutta minä olen ajatellut tätä asiaa nyt aika paljon.

Minä rakastan sinua kuin olisit oma tyttäreni. Ihan nyt suoraan sanoen olen sitä mieltä, että tarvitsisit jonkinlaisen rangaistuksen. Sana "rangaistus" pompautti sydäntäni ja nielaisin niin, että pelkäsin Monican hämmentyvän. Olihan minulla ne vielä aivan kehittymättömät, harvinaisetkin, ajatusleikkini. Ne, joihin nimenomaan kuului rangaistus. Mutta millaista rangaistusta Monica tarkoitti, sitä en vielä tiennyt. Älä nyt pelästy, mutta kysyn suoraan.

Oletko koskaan saanut piiskaa? Vai kuulostaako se ihan hassulta, kun olet kuitenkin jo vuotias? Painan katseeni alas ja melkein kuiskaan. Ehkä äkillisen perumiseni varalta, mutta jatkaa sitten: Voit sitten sen jälkeen päättää, mitä haluat. Risto on illalla klubin pikkujoulutoimikunnan kokouksessa, ja me tytöt olemme kaksistaan kotona.

Uhrattaisiin siitä ajasta tuokio tälle ikävälle pikku asialle. Kävisit vielä päivänvalon aikana pikku kävelyllä ja toisit sieltä risun iltaa varten. Saisit sitten sen avulla pienen muistutuksen eilisestä. En tiedä, kiihtyykö se, mutta siltä minusta tuntuu. Olen kuulevinani myös Monican hengittävän hieman nopeammin. Hän puhuu edelleen lempeällä äänellä rauhallisesti, mutta silti Siitä ei silloin jäisi mitään jälkiä.

Se vain vähän muistuttaisi eilisestä ikävästä asiasta. Sovittaisiin yhdessä lyöntien määrä, tai vaikka sinä saisit sen päättää.

Mulle toi käy hyvin. Mut ehkä se olis parempi et sä päättäisit sen lukumäärän. Kun muahan tässä nyt rangaistaan ja mun tarvii ottaa vastaan se, mitä määrätään. Pelkään menneeni liian pitkälle. Pelkään, että Monica tulkitsee sanoistani jotain Vaikka en koe mitään varsinaista fyysistä seksuaalista kiihottuneisuutta, henkisesti käyn ylikierroksilla. Mutta hän vain hymyilee: Minä en voi kuin ihailla sinua ja vastuuntuntoasi.

Katsotaan, millaisen risun tuot ja sovitaan se lukumäärä sitten, jooko? Mut saanx mä käydä ihan äkkiä moikkaamassa kavereita. Mä tuon sen risun sit samalla kun tuun takasin. Ja nyt mä lupaan, että en myöhästy tai mitään. Risto lähtee puoli kuudeksi. Sen jälkeen meillä on sitten aikaa. Ehkä me tiskasimme yhdessä, en ole varma. Minä olin aika poissaoleva. Se oli helppo selittää johtuvaksi krapulasta, vaikka oikeasti en tuntenut sitä enää. Ajatukseni olivat siinä, mitä tapahtuisi, kun Risto lähtisi illalla.

Palatessani kiersin pidempää reittiä, jonka kävelytien varressa oli isoja pensaikoita. Siellä oli myös hiljaisempi liikenne kuin suoralla tiellä. Mitä vastaisin, jos joku kyselisi pajun oksan taittamistani? Voisin vaikka sanoa, että aion käyttää sitä askarrellessani joulukoristeita. Mietin myös, minkä pituinen ja paksuinen oksa rangaistukseeni olisi soveltuvin. Päädyin aika ohueen vähän vajaan käsivarteni mittaiseen oksaan, jonka sai taitettua helposti astumatta paksumpaan lumeen.

Menin sisään peläten, että törmäisin Ristoon. Mitä hän sanoisi oksasta? Tai mahtoiko hän tietää siitä, mitä hänen vaimonsa minulle muutaman tunnin päästä tekisi? Monica oli kuitenkin jo ovella vastassa taas iloisesti tervehtien. Kelpaax tää", kysyin oksaani näyttäen. Hän oli tuonut olohuoneen isolle lattialle vanhan räsymaton ja pyysi minua asettamaan vesisaavin sen päälle. Sitten hän toi vitsan ja asetteli sen pesuvatiin. Olin kuullut hänen puhuvan jotakin Monican kanssa, ja Risto oli myös käynyt katsomassa olohuoneen vesisaavia.

Hänen oli pakko tietää, mitä illalla tulisi tapahtumaan. Lähtiessään hän sanoikin minulle lempeästi: Ja kyllä sinä kestätkin, tiedän sen. Kysyin mennessäni Monicalta, pitikö iltatuokiota varten pukeutua jotenkin erityisellä tavalla.

Mutta jätä alle kuitenkin paksut sukkikset tai trikoot, jooko? Olin silloin ja edelleen sitä mieltä, että kaunotarta minusta ei tee mikään. Mutta aika söpö voin parhaimmillani olla. Mutta toisaalta en tiennyt, miten kestän kipua. En pelännyt, että Monica satuttaisi minua kamalasti, mutta saattaisinhan alkaa itkeä jo pienestäkin. Muuta ehostusta miettiessäni lakkasin kynnet uudestaan. Paremmat vaatteeni olivat musta-violetti -linjaa, joten kynsistäkin tuli violetit. Koulussa meikkasin tosi vähän, mutta jossain vaiheessa olin oppinut pitämään siitä.

Siksi käytin aika paljon aikaa itseni laittamiseen aina, kun oli jokin erityinen tilaisuus. Nyt päätin varmuuden vuoksi tulla toimeen ihan minimaalisella kasvojen ehostuksella. Jos kuitenkin alkaa itkettää Minulla oli silloin lyhyet hiukset niinkuin useimmilla tytöillä.

Aika vaaleat sellaiset, tai oikeastaan ei minkään väriset. Keräsin niistä ylhäälle pienen "balettisykerön". Toinen asia, mitä mietin pitkään, oli alusvaatteiden väri. Tämä oli minulle tärkeä asia siksi, että puserossani oli muodin mukainen ns.

Mukanani oli valkoisten lisäksi yhdet mustat rintsikat ja pikkuhousut. Se oli harvinainen väri nuorilla silloin, eikä monikaan olisi esim.

Nyt päätin kuitenkin pukea ne. Musta väri alla tuntui seksikkäältä. Tunsin tämän pikku päätöksen tehtyäni lähes koko päivän kestäneen oudon jännityksen vihdoin muuntuvan toisaalta pelkäämäkseni, toisaalta kaipaamakseni seksuaaliseksi kiihottuneisuudeksi. Tai nyt saatoin olla varma, että se oli sitä. Ei vieläkään fyysistä, mutta tiesin että herkät paikat olisivat pian hyvin herkkiä oikealle kosketukselle. Sekunnin ajan mietin, tyydyttäisinkö itseni nyt, mutta pian halveksuin koko ajatusta.

Sen sijaan pelkäsin, kiihottuisinko jotenkin näkyvästi. Jos rangaistus tuntuukin kivun sijasta niin ihanalta kuin kuvitelmissa Monica oli luvannut, että saan pitää sukkahousut päällä.

Tarkoitukseen sopivat, aika paksut sellaiset, mustat, minulla olikin mukana. Varmistin pelkäämäni asian terveyssiteellä. Ne eivät silloin olleet kovinkaan näkymättömiä. Mutta vaikka se oli noloa, vielä paljon nolompaa olisi ollut, jos "muusta syystä" olisin kostunut niin, että sen huomaisi. Jälkeenpäin ajatellen juttu tuntuu hassulta, mutta nuorena ja kokemattomana pelkäsi kaikenlaista.

Yläosaan puin itse neulomani puseron, jossa oli geometrisia violetteja ja mustia kuvioita. Olen lapsesta saakka ollut aika hyvä ompelukoneen, neulekoneen ja kudinpuikkojen kanssa. Tuo pusero oli senhetkinen ylpeyteni. Vähän myöhemmin sen näki myös yksi koulumme kaunotarjengiin kuuluva tyttö, joka ihastui siihen.

Olin mielessäni ylpeä, kun hän kysyi minulta lupaa yrittää tehdä itselleen samanlainen, tosin erivärinen. Annoin hänelle lainaksi piirtämäni mallit ja hän tekikin ihan hyvän. Kerran koulussa hänellä oli se päällään ja hän pyysi minua katsomaan, mitä hänen niskaan sisäpuolelle kiinni ompelemassaan pienessä lapussa lukee.

Siellä oli tekstiilitussilla kauniisti kirjoitettu "Design Jenni P. Noina aikoina tytöt käyttivät hameita arkikäytössä hyvin harvoin.

Ne taisivat tulla muotiin kyllä aika pian sen jälkeen. Mutta juhlavampiin asuihin ne kuuluivat. Olin ommellut "design-puseroni" pariksi vähän polven yläpuolelle ulottuvan mustan hameen joustokankaasta. Silloin oli muotia "viimeistellä" pukeutuminen sukilla.

Fame-telkkarisarjalla oli varmaan osuutensa asiaan. Niinkuin sillä oli oli tyttöjen tanssi-innostukseenkin. En pukisi nykyään kovin mielelläni hienona pitämäni asun kanssa puolipitkävartisia jumppasukkia.

Mutta tuon asukokonaisuuden viimeistelin violeteilla sukilla, joiden varsia asettelin pitkään kohdalleen. Lopuksi laitoin vielä isot muoviset korvikset nekin sarjassa, joita en ehkä tänä päivänä käyttäisi. Kyllä Monicakin oli vaivaa nähnyt. Nyt ei saa nauraa, mutta napakasti istuvat hiihtarit ja oikein isoilla olkatoppauksilla koristettu jakku, kiiltelevää mustaa kangasta molemmat, olivat silloin aikuisten naisten tyylin huippua.

Hän oli meikannut raskaasti, ja koruja oli paljon. Puolipitkät tummat hiukset oli sidottu niskasta kiinni. Minusta hän oli kaunis. Ne voivat myös siivittää unen näkijän nautinnon huipulle. Samoin kuin miehet saattavat saada siemensyöksyn nukkuessaan, myös naiset voivat saada orgasmin unen aikana. Syynä saattaa olla eroottisesti kiihottava uni, mutta muitakin syitä on.

Unen aikana verenkierto keskittyy pitämään liikkumattoman kehon lämpimänä, ja verenkierto on vilkasta myös sukuelimissä. Naisilla tämä tarkoittaa, että klitorikseen virtaava veri paisuttaa sitä, minkä aivot saattavat tulkita seksuaaliseksi kiihottumiseksi. Joskus tilanne kehittyy orgasmiin saakka. Jotkin tutkimukset osoittavat, että tietyn ruumiinosan ajatteleminen lisää aivojen aktiviteettia jopa enemmän kuin koskettaminen.

Naisten fantasiat plus seuraa -

Heitän nopeasti paidan, hameen ja alusvaatteet yltäni hietikolle, käännän selkäni ja juoksen pimeyteen kohti aaltojen kohinaa. Myös vitsa oli nostettu saavista pöydälle, eikä saavi enää ollut olohuoneessa. Minulle sen kiihottavuus on oikeastaan kokonaan vain korvien välissä. Kaikkea sellaista on ilmaista teinipornoa tissiseksi tanssitunneilla harjoiteltu. Silti Paula oli kuin eri ihminen lähtiessään, avoin, hymyilevä ja täynnä energiaa. Minusta tuntuu, että hän haluaisi sanoa jotain, mutta ei sano.

Naisten fantasiat plus seuraa -

Kampaajan ääni kuulosti puuroutuneelta ja huomasin hänenkin poskiensa punoittavan ja pyyhettä pitelevien käsien vapisevan. Ison nojatuolin yli kumartuessani joudun varvistamaan. Risto lähtee puoli kuudeksi. Monica kehotti minua istumaan toiseen nojatuoliin.

Hän selkeästi rakastaa paljon miestään, Tomi ymmärsi ja neuvoi, että jos parin seksin tarpeet poikkeavat huomattavasti toisistaan, ulkopuolisen avun hakemisessa ei ole mitään väärää, kunhan siitä keskustellaan kumppanin kanssa avoimesti etukäteen.

Läsnä olevan kosketuksen lisäksi paljon muuta kohtaamisessamme ei ollut. Silti Paula oli kuin eri ihminen lähtiessään, avoin, hymyilevä ja täynnä energiaa. Erityisherkkä Heidi oli vuotias kirjastonhoitaja, joka oli varannut tapaamisen Tomin ja tämän kollegan Lindan kanssa. Hän nautti rauhallisuudesta ja hiljaisuudesta, sekä viihtyi vallan mainiosti omassa seurassaan. Hän kuitenkin kaipasi seksiä.

Heidi oli aikaisemmin hakeutunut toisen miesseuralaisen luo, mutta tapaaminen päättyi katastrofiin. Kokemus oli saanut naisen uskomaan, että kukaan ei voisi haluta häntä. Hän pakeni ahdistustaan kirjoihin - ja huomasi kiihottuvansa erityisesti naisten välisestä erotiikasta.

Hän halusi tietää, millaista seksi olisi niin naisen kuin miehen kanssa. Niinpä hän rohkaistui ottamaan yhteyttä Tomiin ja Lindaan. Hän ei ollut puhunut siitä juurikaan kuormittavana asiana.

Hän oli vain halunnut tietää ja tuntea mitä seksi on. Kuten Heidin tapauksessa, joskus asiakkaalla oli selkeä tarve tai missio, jonka vuoksi hän hakeutui escortin luo.

Toisinaan motivaatio seksin ostamiseen oli paljon yksinkertaisempi: Tällainen asiakas oli Eve , joka mieluummin maksoi seksistä kuin etsi seuraa baareista tai netistä - näin hän ei ainakaan joutuisi pettymään seksin laatuun.

Even avioliitto oli päättynyt, kun hän oli kertonut miehelleen lukuisista syrjähypyistään. Seksuaalinen nainen oli päätynyt hakemaan intohimoa muualta, kun avioseksi oli lopahtanut tyystin ensimmäisen vuoden jälkeen. Ei toista tietenkään voinut seksiin pakottaa. Ehkä sitten, kun lapsi tuosta kasvaisi. Ehkä joku päivä heillä olisi taas seksiä ja kaikki olisi hyvin. Niin ei kuitenkaan koskaan käynyt.

He olivat erkaantuneet fyysisesti ja emotionaalisesti. Seksistä puolitutun kanssa fantasioidaan 10 kertomuksessa, mutta seksikumppaneiden valtaosa, kaksi kolmesta, on mystisiä muukalaisia, jotka houkuttelevat seikkailuun.

Kustantajan mukaan tarinat on kirjoitettu naisilta naisille, ja ne jättävät sopivasti tilaa mielikuvitukselle. Kustannustoimittaja Nina Gimishanov uskoo kirjan tuottavan iloa ja antavan kattavan kuvan suomalaisen nuoren naisen seksuaalisuudesta.

Tosiasia on kuitenkin, että seksi myy. Kirjakaupat ovat ostaneet opusta innokkaasti, kirjakerhoissa se on otettu kuukauden kirjaksi.

Vain joka kymmenes hyväksyisi aviopuolisoltaan edes satunnaisia syrjähyppyjä. Siitä huolimatta valtaosa kirjan naisten fantasioista sisältää kiellettyjä elementtejä joko seuran, paikan tai ajankohdan puolesta. Seksuaaliterapeutti Antti Ryynänen Sexpo-säätiöstä sanoo, että seksifantasioissa on lupa haaveilla mistä tahansa. Sitten miehet kädet liukuvat mekkoni alle ja riisuvat sukkahousut jalastani. Ei tullut mieleenikään, että tarvitsisin niitä, kun tulin ystäväni luo iltaa istumaan.

Vaikka olenkin aina unelmoinut saavani Tomin, edes yhdeksi yöksi, en olisi ikinä uskonut, että hänkin haluaa minut. Nyt olemme jo aivan liian lähellä sitä porttia, josta ei pidä mennä ystävän miehen kanssa. Eikä missään nimessä ilman ehkäisyä.

Tosiasia on kuitenkin, että seksi myy. Isä sanoisi vakavaan sävyyn jotakin alkoholinkäytöstä ja siihen liittyvistä turvallisuusriskeistä ja olisi hänkin huolestunut. Monica oli ulkoisestikin näyttävä nainen. Välillä toinen käsi silittää niskaa ja toinen paljasta olkapäätäni. Mitään kaikkeen aina valmiita tai kaikesta "oudosta" kiinnostuneita ei kai ole olemassakaan. Heidi oli aikaisemmin hakeutunut toisen miesseuralaisen luo, mutta tapaaminen päättyi katastrofiin.