Venäläinen nainen kokemuksia naida takaapäin

venäläinen nainen kokemuksia naida takaapäin

Vanhaa kulttuuria ja kuinka ne on taistelleet siellä kaikesta!! Koko suunnitelman onnistuminen lepää siis suomalsimiesten harteilla. Tämähän on muuten aivan loistava suunnitelma. Uteliaisuudesta kysyisin, että jäisitkö sinä tänne Suomeen niitä venäläismiehiä odottamaan vai lähtisitkö Viroon ennemmin? Niin etä mites ne on taistelleet? Minun muistini mukaan Viro ei taistellut toisessa maailmansodassa?

Minusta tuntuu, että Virossa voisi olla kyllä tunteikkaampia ja pehmoisempia miehiä kuin täällä Suomessa. Vai LOVE, no miltähän sellainen keskiverto virolaismies oikein näyttäisikään: Ajettelin lähinnä sitä, että poliittisessa ja yhteiskunnallisessa mielessä voisin luoda kauppasuhteita maiden välille ja nykyisen poliittisen "Salarakas"-toimintamallin vuoksi voisin ottaa kolme salarakasta.

Tällä olisi varmasti Suomenkin kannalta edistyksellinen merkitys johonkin suuntaan. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Voi ne olla jotenkin taistelleet Ei me voida kaikkea heti tietää..! Mun ei tarvitse pelätä mitään sen kainalossa! Aikamoinen aavistus tuntuu olevan. Oletko aikonut piankin mennä Viroon katsastamaan keskivertovirolaismiehen? Tuo kuullosti kyllä oikein houkuttelevalta, toi sun kuvaus kainalosta, jossei tarvitse pelätä pimeää eikä mitään sen kainalossa: D Tuota, ettei se olis vaan sellaista haaveilua?

Lyhympiä, viinaan menivempiä ja omaavat huononman terveyden kuin suomalaiset miehet. Mutta muuten kyllä hakkaavat suomineidot mennen tullen.

Asenne on aivan loistava ja ulkönäkökin useimmiten. Lisää näitä tänne ja heti! Miten venäläisten naisten asenne on loistava? Tuo seikka kiinnostaa minua kovasti? Ajattelevat muitakin ihmisiä kuin itseään. Eli miesten kanssa he ottavat ilman muuta huomioon miehen tarpeet.

Tää on siis automaattista, eikä siihen tarvita sen enempää jankkaamista. Ymmärtävät siis paremmin miehiä. Mitä miehen tarpeita oikein ajattelet? Haluaisitko naisen olevan sellainen perinteinen nainen? Voisitko vielä selventää asiaa? Ja myös pitävät siitä käytännössä huolta. Seksi se on näköjään vastaus kaikkiin pulmiin, no onhan se hyvä, että ratkaisut ovat noin yksinkertaisia.

Miksihän tää simppeli asia on niin vaikeaa ymmärtää Suomessa? Tää ei näköjään koske sua: Itse asiassa naapurissani asuu molempia. Toisaalta jos ne eivät ole koekeilleet suomalaisnaista niin onkohan niillä mitään vertailupohjaa.. Toisen venäläisen vaimo kyllä lähti takaisin venäjälle, että en oikein tiedä miten se sieltä käsin hoitaa miehen seksitarpeita.

Mutta kauniita ne naiset ovat. Idän naiset etusijaisesti ajattelevat vain itseään ja sitä hyötyä, miten sinusta voisivat irti nyhtää. Ja kun ovat kaiken mahdollisen hyödyn saavuttaneet, niin sinä voit mennä.

Eestin epärehellisimmät ihmiset ovat venäläisiä. Jos sinun tuttavapiirisi ihmiset ovat tuollaisia, niin eikö se kerro jotain sinusta? Joku taso pitää tuttavissakin olla - kuka tässä puhui että venakot kuulusivat vähimmässäkään määrin tuttaviini??? En pidä roskasakista, en loisista, enkä loisia puolustelevista nyhveröistä. Mutta kun maailmalla kulkee silmät avoinna, näkee ja kuulee kaikenlaista. Sinulla näyttää olevan iloisesti laput silmillä ja mikäs siinä. Oletkohan muuten tosielämässä milloinkaan ollut tekemisissä venäläisnaisten, tai yleensäkään kenenkään venäläisen kanssa?

Minun kokemukseni venäläisnaisista ovat hyvin toisenlaisia. Miehenä ajatellen harvempi suomalainen nainen todella enää sytyttää, kun olen saanut oman venäläissyntyisen kultani.

Hänen naispuoliset tuttavansakin ovat minulle kovin hyvän kuvan itsestään antaneet. Jokaisen heistä olen tavannut Suomessa, asuinpaikkakunnallani. Tottakai isoon joukkoon sopii hyvin monenlaista ihmistä, mutta tuommoiset ovat omat kokemukseni. Ettet vain olisi joku Venäjän suloluomuksille kateellinen supisuomalainen femakko?

Kyllä nää tällaiset äärimmäisen törkeät viestit viittaavat feminismiin. Sieltä löytyy koulutettua ääriainesta, joille feminismi on uskonnon asemassa. He ovat tarvittaessa valmiita tällaisiin "itsemurhaiskuihin" nettipalstoilla.

Uudet käyttöehdot näet täältä. Voit tutustua tietosuojalausekkeeseen tästä. Onko suomalainen mies reppana, jos hän hakee venäläistä naisystävää tai vaimoa? Internetistä löytyy huonosti suomennettuja sivuja, jotka mainostavat välittävänsä venäläisiä ja ukrainalaisia vaimoja. Nimenomaan pitkäaikaisen romantiikan tarjoajia riittää. Osa palvelunhaluajista on ottanut ohjat omiin käsiin.

Itseään normaalina, kilttinä herrasmiehenä lehdessä mainostava suomalainen mies vastaa puhelimeen, kun soitan hänelle kysyäkseni miksi hän etsii nuorta venäläisvaimoa. Hän kertoo asuvansa itärajan läheisyydessä ja matkustavansa paljon Venäjällä. Hän on työskennellyt aikaisemmin matkailualalla ja vielä nykyisin käy rajan takana lähes viikoittain.

Voimakkaan yskimisen jälkeen mies sanoo, että haluaa venäläisen naisen seuraa, koska he ovat suomalaisia naisia suvaitsevaisempia. Suomalainen nainen ei kuulemma ymmärrä rajan takana reissuamista. Herrasmiehen mukaan venäläinen nainen on muutenkin suomalaista verrokkiaan paljon suvaitsevaisempi kaikissa asioissa. Suomalainen nainen ei kuulema ymmärrä rajan takana reissuamista. Hämärän peittoon jää, mitä herrasmiehen Venäjä-reissut pitävät sisällään, jos niitä ei suomalainen vaimo sulattaisi.

Mies kertoo eronneensa lähes 20 vuotta sitten. Olisiko vaimo suivaantunut reissuamiseen? Jossain vaiheessa puhelua herrasmies korostaa, ettei vihaa suomalaista naista vaan hänelle on kuulemma kehittynyt vuosien yksinolon aikana omat tavat, joista suomalainen nainen ei pitäisi.

Vaikka mies on reissannut Venäjällä, hän puhuu kieltä vain vähän. No näytti aika kalliilta se likoille vastaaminen, joten en tietenkään tehnyt sitä. Sitten huomasin että miehet voivat ilmaiseksi laittaa ilmoituksensa sinne. No hemmetti, pistetään piruuttaan. Onhan noita väsännyt jo pari vuotta suomalaisille deittisaiteille.

Kyllähän sieltä tuli niitä vastauksia viisi kappaletta itseasiassa. Ei olleet yksikään hullumman näköisiä likkoja. Yksi oli aivan mallimitoissa ja aivan uskomattoman kaunis muutenkin. Ihastuin silti erääseen toiseen kirgiisialaiseen tyttöön.

Ollaan kirjoiteltu jo aika paljon ja mietitään vakavasti suhteen jatkoa. Eipä ole kyllä tullut kenenkään suomalaisen tytön kanssa niin pitkiä kirjeitä kirjoiteltuakaan. Kielikään ei ole este kun osaamme molemmat sujuvasti englantia.

Aikalailla tuntuu olevan nuo perhearvot tärkeitä heille. Ehkä olen tässä itsekin lämmennyt jo ajatukselle. Onhan tämä poikamieselämä ollut aika pitkälti tätä viikot töissä ja viikonloppuna otetaan kaljaa kavereiden kanssa. Onhan se hauskaa, mutta tuntuu että ei sitäkään kannata loputtomiin jatkaa. Olen kyllä ollut sitä mieltä että vain suomalainen nainen kelpaa minulle, mutta kyllä tässä taisi nyt skaala laajeta kertaheitolla. Työkaveri on tullut Hollannista tänne naisen perässä. Luokkakaverillani oli bulgarialainen tyttöystävä.

Ehkäpä minunkaan ei kannata rajoittua suomalaisiin. Kuitenkin on ollut vähän ongelmallista tämä pariutuminen, niin täytyyhän tähän joku ratkaisu löytyä. En tiedä miksi pariutuminen on muuttunut vaikeammaksi sitä mukaan kun 30 on lähestynyt. Tytöt piiritti kapakissa oikein haitaksi asti sillon kun olin Nyt ei oikein meinaa saada mitään säpinää, vaikka ulkonäöllisesti näytän vieläkin sille samalle parikymppiselle. Pari vuotta olen siis ollut tässä jokseenkin sinkkuna ja deittailussa on tullut välillä karuja pettymyksiä.

Se minun viime kesän juttukin osoittautui kauheaksi hutsuksi. Miten onnistunkin törmäämään niin vääriin naisiin? Olisi mukava kuulla muiden kokemuksista venäläisistä deittipalveluista.

Ko deittipalveluista ei ole kokemuksia, eli asian vierestä. Mä olen sitä mieltä, ettei ihmisten mukavuus ja hyvyys ole sidoksissa kansallisuuteen.

Mun ystävätär on naimisissa ""ranskiksen"" kanssa. Yksi ystävä Aasialaisen kanssa. Miehen veli Venäläisen kanssa. Yhteistä heille kaikille on se, että aivan varmasti olisivat löytäneet puolison Suomestakin, nämä nyt vaan kolahtivat, kun kohdalle osuivat.

Myös toisin päin, nämä ""puun takaa"" tulleet olisivat löytäneet puolison kotimaastaan Enpä minäkään tunne deittipalveluja, mutta rajojen väliset liitot ovat varsin ok. Ja kun se kirgiisialaisesi kerran osaa englantia, se on ilmiselvästi varsin hyvin koulutettu ja teillä tuskin ikäerokaan on niin suuri, että voisi epäillä selkeää hyväksikäyttöä.

Sellainen varoituksen sana kuitenkin, että kannattaa olla vähän varuillaan, mikäli deittikumppani on selvästi köyhemmästä maasta. Eräs tuttavani on venäjän kielen kääntäjä ja hänen luonaan poikkeaa tämän tästä pariskuntia, joiden toinen osapuoli on venäläinen nainen ja ero on edessä, vaikka naimisissa on oltu melko vähän aikaa.

Morsian on tullut elintason perässä Suomeen ja kun kansalaisuus järjestyy, aviomies saa mennä. Ja tämä EI tarkoita, että kaikki köyhistä maista tulevat solmivat järkiliittoja päästäkseen pois köyhyydestä. Tämä tuttavanikin on kotoisin entisen NL: Toteanpahan vain, että vara ei venettä kaada. Juu, ei toki rajoiteta suotta aihetta venäläisiin deittipalveluihin, vaan voi pohdiskella kansainvälisiä suhteita yleensäkin. Hän on siis minua 5 vuotta nuorempi eli ei mitään kummallista kun samaa ikäeroa on ollut minulla aikaisemmissakin suhteissa.

Hänellä on korkea-asteen koulutus kansainvälisistä suhteista. Töitä on kuulemma vaikea saada siellä, mutta hän tekee satunnaisia dokumenttien käännöstöitä. Tokihan mielessä on käynyt tuo hyötymistarkoitus. Jotenkin vaan tuntuu että hän olisi ihan oikeasti kiinnostunut minusta ja se on ehdottomasti minullakin vaatimuksena.

Varmaan sieltä rikkaampiakin miehiä löytyisi. En ole rahalla elvistellyt kun ei varmaan hirveästi pysty elvistelemäänkään, vaan kertoillut mahdollisimman rehellisesti itsestäni ja laittanut myös paljon kuvia. Kirjoitin parisuhdepuolella, että tunnen kymmeniä suomalaismiehiä, joilla on ulkomaalainen vaimo, ja joku haukkui minut valehtelijaksi No, tunnen kymmeniä suomalaisia naisiakin, joilla on ulkomaalainen elinkumppani.

Eipä rakkaus tunne rajoja. Kävin Kirgisiassa muutama vuosi takaperin, ja maa oli siinä vaiheessa vielä melkoinen takapajula esim. Kehittyy varmaan vauhdilla sekin kantti Oletan, että kirjeenvaihtokumppanisi on Kirgisian venäläisiä?

Mielestäni juttuun kannattaa suhtautua kuin mihin tahansa potentiaaliseen nettideittiin - positiivisesti, mutta ilman yltiösuuria odotuksia. Joo oikein arvattu, alunperin hän on Arkhangelista Venäjältä. Mennyt sitten velipojan luo asustelemaan Kirgiisiaan. Heh, tippui taas vastaus sähköpostiin.

Täähän on ihan hauskaa puuhaa. I like your picture and you seem very athetlic fit and fun. I like your sexiness in your face and eyes. Juu, no kävinhän mää salilla tossa muutama viikko sitten 10 vuoden tauon jälkeen. Täytyy kyllä sanoa että ei oo suomalaisissa deittipalveluissa kyllä ikinä vastannut näin paljon likkoja mulle. Tässähän suorastaan punastuu kun kauniit naiset tulee laukomaan kohteliaisuuksia. Itsekin olen käynyt joskus vilkaisemassa noita deittisivustoja.

Koko suunnitelman onnistuminen lepää siis suomalsimiesten harteilla. Tämähän on muuten aivan loistava suunnitelma. Uteliaisuudesta kysyisin, että jäisitkö sinä tänne Suomeen niitä venäläismiehiä odottamaan vai lähtisitkö Viroon ennemmin?

Niin etä mites ne on taistelleet? Minun muistini mukaan Viro ei taistellut toisessa maailmansodassa? Minusta tuntuu, että Virossa voisi olla kyllä tunteikkaampia ja pehmoisempia miehiä kuin täällä Suomessa. Vai LOVE, no miltähän sellainen keskiverto virolaismies oikein näyttäisikään: Ajettelin lähinnä sitä, että poliittisessa ja yhteiskunnallisessa mielessä voisin luoda kauppasuhteita maiden välille ja nykyisen poliittisen "Salarakas"-toimintamallin vuoksi voisin ottaa kolme salarakasta.

Tällä olisi varmasti Suomenkin kannalta edistyksellinen merkitys johonkin suuntaan. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Voi ne olla jotenkin taistelleet Ei me voida kaikkea heti tietää..! Mun ei tarvitse pelätä mitään sen kainalossa! Aikamoinen aavistus tuntuu olevan. Oletko aikonut piankin mennä Viroon katsastamaan keskivertovirolaismiehen? Tuo kuullosti kyllä oikein houkuttelevalta, toi sun kuvaus kainalosta, jossei tarvitse pelätä pimeää eikä mitään sen kainalossa: D Tuota, ettei se olis vaan sellaista haaveilua?

Lyhympiä, viinaan menivempiä ja omaavat huononman terveyden kuin suomalaiset miehet. Mutta muuten kyllä hakkaavat suomineidot mennen tullen.

Asenne on aivan loistava ja ulkönäkökin useimmiten. Lisää näitä tänne ja heti! Miten venäläisten naisten asenne on loistava? Tuo seikka kiinnostaa minua kovasti?

Ajattelevat muitakin ihmisiä kuin itseään. Eli miesten kanssa he ottavat ilman muuta huomioon miehen tarpeet. Tää on siis automaattista, eikä siihen tarvita sen enempää jankkaamista.

Ymmärtävät siis paremmin miehiä. Mitä miehen tarpeita oikein ajattelet? Haluaisitko naisen olevan sellainen perinteinen nainen? Voisitko vielä selventää asiaa? Ja myös pitävät siitä käytännössä huolta. Seksi se on näköjään vastaus kaikkiin pulmiin, no onhan se hyvä, että ratkaisut ovat noin yksinkertaisia.

Miksihän tää simppeli asia on niin vaikeaa ymmärtää Suomessa? Tää ei näköjään koske sua: Itse asiassa naapurissani asuu molempia. Toisaalta jos ne eivät ole koekeilleet suomalaisnaista niin onkohan niillä mitään vertailupohjaa..

Toisen venäläisen vaimo kyllä lähti takaisin venäjälle, että en oikein tiedä miten se sieltä käsin hoitaa miehen seksitarpeita. Mutta kauniita ne naiset ovat. Idän naiset etusijaisesti ajattelevat vain itseään ja sitä hyötyä, miten sinusta voisivat irti nyhtää.

Ja kun ovat kaiken mahdollisen hyödyn saavuttaneet, niin sinä voit mennä. Eestin epärehellisimmät ihmiset ovat venäläisiä. Jos sinun tuttavapiirisi ihmiset ovat tuollaisia, niin eikö se kerro jotain sinusta?

Joku taso pitää tuttavissakin olla - kuka tässä puhui että venakot kuulusivat vähimmässäkään määrin tuttaviini??? En pidä roskasakista, en loisista, enkä loisia puolustelevista nyhveröistä. Mutta kun maailmalla kulkee silmät avoinna, näkee ja kuulee kaikenlaista. Sinulla näyttää olevan iloisesti laput silmillä ja mikäs siinä. Oletkohan muuten tosielämässä milloinkaan ollut tekemisissä venäläisnaisten, tai yleensäkään kenenkään venäläisen kanssa?

Minun kokemukseni venäläisnaisista ovat hyvin toisenlaisia. Miehenä ajatellen harvempi suomalainen nainen todella enää sytyttää, kun olen saanut oman venäläissyntyisen kultani. Hänen naispuoliset tuttavansakin ovat minulle kovin hyvän kuvan itsestään antaneet. Jokaisen heistä olen tavannut Suomessa, asuinpaikkakunnallani. Tottakai isoon joukkoon sopii hyvin monenlaista ihmistä, mutta tuommoiset ovat omat kokemukseni.

Ettet vain olisi joku Venäjän suloluomuksille kateellinen supisuomalainen femakko? Kyllä nää tällaiset äärimmäisen törkeät viestit viittaavat feminismiin. Sieltä löytyy koulutettua ääriainesta, joille feminismi on uskonnon asemassa. He ovat tarvittaessa valmiita tällaisiin "itsemurhaiskuihin" nettipalstoilla. Tarkoituksena on lähinnä aiheuttaa kaaosta. Kysymys on ilmeisesti nuorista naisista, joita "isot tytöt" eli heidän feministiset esikuvat käyttävät törkeästi hyväkseen.

Hulluinta on se, että tätä porukkaa koulutetaan yliopistoissa! Ainakin ne naiset, jotka olen tavannut, ovat olleet tosi herttaisia, fiksuja, kauniitakin ja mukavia, kaikenkaikkiaan ystävällisen oloisia ihmisiä.

Eipä ihme, että miehet ovat heidät Suomeen halunneet. Että viitsit kirjoittaa rasistisia tekstejä, ulkomaalaisviha näköjään kukkii syvällä kansan riveissä?

Sukulaismiehellä oli vaimo Venäjältä. Liitto kesti vuosia, mutta ero tuli tyypin hakiessa itseään 25 vuotta nuoremman vaimon Thaimaasta. Ukko on uskomaton ääliö ja kohtelee naisiaan kehnosti. Opiskeli sinnikkäästi suomenkielen ja sai työpaikan, jolla elätti itsensä. Mies ei liiemmin rahaa antanut; kitupiikki kaikilla tasoilla. Ex-vaimo on erittäin vieraanvarainen, seurallinen ja palveli ukkoaan ja meitä kyläilijöitä aina kiusallisuuteen asti, liekö perua juutalaisesta perinteestä.

Hän pitää kaikesta kauniista ja kiiltävästä, kulttuurista, matkustelusta ja muusta seuraelämästä. Ukko vain ei koskaan vienyt häntä moisiin rientoihin moukka kun on. Palkaksi kaikesta tästä ja muusta tämä jokapojan unelmanainen sai kengänkuvan takapuoleensa 20 vuoden jälkeen ja joutuu pienituloisena tyhjätaskuna avioehto sinnittelemään päivästä toiseen. Yritämme häntä sitten autella ja pitää yhteyttä, ettei yksinäisyys kävisi ylivoimaiseksi, sukurakas kun on.

Uusi vaimo on nyt ollut kuukauden päivät Suomessa ja olemme yrittäneet sanoa, että vähän tarttis nuorta naista viedä ulos ja viihdyttää. Ukko on ihan entisensä eikä ymmärrä asiaa.

Yhteistä kieltäkään ei tunnu olevan, joten en oikein ymmärrä miten tuollainen voi toimia. Mutta toivottavasti olisi hyviäkin tarinoita, tarinoita, joissa kaikki sujuu hyvin? P Käyn työn puolesta paljon Venäjällä ja täytyy sanoa se, minkä suomalaisnaiset jo tietävätkin: Suomessa saa tarpoa kaksi vuotta edestakasin, eikä oikeasti kaunista naista näe missään. Kun olen Venäjällä, yhden pitkän kadun varrella tulee vastaan useampi hurmaava nainen!

Venäjällä ollessani mulla on olo, kuin pikkupojalla karkkikaupassa! P Harmittaa todellakin, että joutuu asumaan Suomessa, kun täällä suurin osa naisista on melkosen ankeeta katottavaa: Entä ne laihat suomalaisnaiset? Kyllähän heitäkin löytyy, mutta silloin kroppa on yleensä laiha joka paikasta. Venäläisnaisten rodullisiin ominaisuuksiin kuuluu, että naiset ovat solakoita, mutta muotoja löytyy silti juuri oikeista kohdista, eli takapuolesta ja rinnoista. Jalat ovat kauniin ohuet ja pitkät.

Ei paljon kiinnosta suomalaiset persjalkaset! Uudet käyttöehdot näet täältä. Voit tutustua tietosuojalausekkeeseen tästä. Onko suomalainen mies reppana, jos hän hakee venäläistä naisystävää tai vaimoa?

Internetistä löytyy huonosti suomennettuja sivuja, jotka mainostavat välittävänsä venäläisiä ja ukrainalaisia vaimoja. Nimenomaan pitkäaikaisen romantiikan tarjoajia riittää. Osa palvelunhaluajista on ottanut ohjat omiin käsiin. Itseään normaalina, kilttinä herrasmiehenä lehdessä mainostava suomalainen mies vastaa puhelimeen, kun soitan hänelle kysyäkseni miksi hän etsii nuorta venäläisvaimoa.

Hän kertoo asuvansa itärajan läheisyydessä ja matkustavansa paljon Venäjällä. Hän on työskennellyt aikaisemmin matkailualalla ja vielä nykyisin käy rajan takana lähes viikoittain. Voimakkaan yskimisen jälkeen mies sanoo, että haluaa venäläisen naisen seuraa, koska he ovat suomalaisia naisia suvaitsevaisempia. Suomalainen nainen ei kuulemma ymmärrä rajan takana reissuamista. Herrasmiehen mukaan venäläinen nainen on muutenkin suomalaista verrokkiaan paljon suvaitsevaisempi kaikissa asioissa.

Suomalainen nainen ei kuulema ymmärrä rajan takana reissuamista. Hämärän peittoon jää, mitä herrasmiehen Venäjä-reissut pitävät sisällään, jos niitä ei suomalainen vaimo sulattaisi. Mies kertoo eronneensa lähes 20 vuotta sitten. Olisiko vaimo suivaantunut reissuamiseen? Jossain vaiheessa puhelua herrasmies korostaa, ettei vihaa suomalaista naista vaan hänelle on kuulemma kehittynyt vuosien yksinolon aikana omat tavat, joista suomalainen nainen ei pitäisi.

Vaikka mies on reissannut Venäjällä, hän puhuu kieltä vain vähän. Kielitaito on kuulemma sellaista luokkaa, että tulee toimeen Venäjällä. Herrasmies kertoo, että vaimoehdokkaita on elämän aikana ollut vaikka kuinka paljon. Tämä lehti-ilmoitus oli kuitenkin ensimmäinen laatuaan, jonka hän oli jättänyt hetken mielijohteessa lehteen, jota julkaistaan Venäjällä.

Kysyn etsiikö hän todella vaimoa, kuten ilmoituksessa lukee. Onhan sekin mahdollista, herrasmies arvuuttelee. Googlettamalla "venäläinen vaimo" ja "postimyynti morsian" löytyy yrityksiä, jotka välittävät naisseuraa. Parhaat vaimot Venäjältä -sivusto vaikuttaa kotikutoiselta, sillä. Venäläisillä vaimoilla on hyvä asenne, etkä varmasti ikinään kyllästy. Sivustolla kerrotaan selvästi, että kyse eiole postimyyntimorsianpalvelusta vaan romanssin ja pitkäaikaisen suhteen löytämisavusta.

Venäläinen nainen kokemuksia naida takaapäin -

Kumpikaan ei seurannut mitään, mitä yhteiskunnassa tapahtui, joten keskustelut oli tyyliin seksi, vaatteet, meikit, jumppa. Miten onnistunkin törmäämään niin vääriin naisiin? Suomalaisten miesten on pidettävä venäläiset naiset tietysti tiukassa ojennuksessa, etteivät he ryhdy haikailemaan venäläismiehiä. Niin etä mites ne on taistelleet? Tämä oli loistava kirjoitus: Kaiken se rakkaus kestää. No hemmetti, pistetään piruuttaan.