Treffit kuopio www com

treffit kuopio www  com

Lisäksi tutustutaan Kuopion historiaan, ajankuvaan ja Kuopion kaupungin palveluihin. Peli on suunniteltu yläkoulujen ja lukioiden käyttöön, mutta sitä voivat pelata kaikki asiasta kiinnostuneet. Kuopio -peliin pääset kirjautumalla verkkoon: Toivon ja sekasorron aika — näyttelyyn liittyen järjestetään myös yleisöluento Tutkija Erkki Kinnunen kertoo vuoden tapahtumista.

Kuopiolaista arkielämää sisällissodan aikana ja sen jälkeen. Vuoden tapahtumien kehitystä Kuopiossa voi seurata jo ennen näyttelyn alkua Korttelimuseon Facebook-sivuilla. Etsitkö tuttavaa, lenkkikaveria, ystävää, rakastettua tai elämänkumppania? Tule treffeille Kuopion korttelimuseoon!

Tapahtuma on rento ja vapaamuotoinen, eikä sitä tosiaan ole tarkoitettu pelkästään parisuhdetta etsiville. Halutessasi saat rintamerkin, joka kertoo minkätyyppistä seuraa olet etsimässä.

Jatkot järjestetään tällä kertaa ravintola Introssa Kauppakadulla, noin klo Sieltä voidaan myöhemmin jatkaa illanviettoa muihin keskustan paikkoihin. Treffeille ovat tervetulleita kaikki vähintään vuotiaat. Tapahtumaan voi osallistua pääsymaksun hinnalla: Meille käyvät myös Museokortti ja Yhteislippu. Kannattaa ihmeessä tulla kokeilemaan! Tämä on kätevä tapa tutustua uusiin ihmisiin — ja vieläpä idyllisessä ympäristössä. Kuopion kaupunki Museokeskus Kulttuurihistoriallinen museo Korttelimuseo Ajankohtaista.

Korttelimuseo avautuu taas juhannuksen jälkeen. Museo on suljettuna juhannuksena Meidän Herramme muurahaisia siirtyy esitettäväksi myöhemmin kesällä. Korttelimuseon vegaaninen kahvila avautunut.

Kahvila on kesäaikaan avoinna ti-la klo 10 - 17 Lounasta tarjolla ti-pe klo 11 17 , Lauantaisin brunssi klo   Lounaslistat ja muut tapahtumat: Järjestys Viimeksi kirjautuneet Uusimmat profiilit Viimeksi muokatut. Olen Charmy69 , 49 v mies. Miten saan profiilini tälle paikalle? Uusimmat blogikirjoitukset Asiaa Deitti. Tapahtumat Oletko menossa kesän kuumimmille festareille tai talven viileimpään konserttiin?

Näin onnistut Tunnista huumorintajusi Huumorintajuinen ei merkitse mitään. Rakkaustarinat Noin 2 vuotta sitten minulla oli ilmoitus deitti. Lue lisää Kaikki rakkaustarinat. Kiinnostavia profiileja Kirsikka cherry 28 v, Helsinki. Ansu Ansu 33 v, Tampere. NeaKarolina NeaKarolina 49 v, Kerava.

Alyona Alyona 30 v, Helsinki. It can't rain all the time. Palanut 33 v, Ähtäri. Mikko88 Mikko88 35 v, Loimaa. Noita 35 v, Helsinki. Heips, juuri sinä siellä!

treffit kuopio www  com

Treffit kuopio www com -

Essidiu 24 v, Helsinki. Yhteinen harrastus antaa loistavan mahdollisuuden romanssin syttymiseen. Kumppaninvalinnassa tärkein asia on niiden kemioiden kohtaaminen ja syvällisen yhteyden luominen. Seuraa Kuopiosta — löydä deitti ja sovi treffit! Tapahtumaan voi osallistua pääsymaksun hinnalla: Kuopiolaista arkielämää sisällissodan aikana ja sen jälkeen. Lisäksi tutustutaan Kuopion historiaan, ajankuvaan ja Kuopion kaupungin palveluihin.

Tule treffeille Kuopion korttelimuseoon! Tapahtuma on rento ja vapaamuotoinen, eikä sitä tosiaan ole tarkoitettu pelkästään parisuhdetta etsiville. Halutessasi saat rintamerkin, joka kertoo minkätyyppistä seuraa olet etsimässä. Jatkot järjestetään tällä kertaa ravintola Introssa Kauppakadulla, noin klo Sieltä voidaan myöhemmin jatkaa illanviettoa muihin keskustan paikkoihin.

Treffeille ovat tervetulleita kaikki vähintään vuotiaat. Tapahtumaan voi osallistua pääsymaksun hinnalla: Meille käyvät myös Museokortti ja Yhteislippu. Kannattaa ihmeessä tulla kokeilemaan! Tämä on kätevä tapa tutustua uusiin ihmisiin — ja vieläpä idyllisessä ympäristössä.

Kuopion kaupunki Museokeskus Kulttuurihistoriallinen museo Korttelimuseo Ajankohtaista. Korttelimuseo avautuu taas juhannuksen jälkeen. Museo on suljettuna juhannuksena Meidän Herramme muurahaisia siirtyy esitettäväksi myöhemmin kesällä.

Korttelimuseon vegaaninen kahvila avautunut. Kahvila on kesäaikaan avoinna ti-la klo 10 - 17 Lounasta tarjolla ti-pe klo 11 17 , Lauantaisin brunssi klo   Lounaslistat ja muut tapahtumat: Esiintyjiä laidasta laitaan — joka myös yleensä määrittelee illan asiakkaiden ikäjakauman.

Keikoille saapuvat yleensä myös lähiseudun Savon sinkut, eli uusia naamoja on tarjolla! Jos olet klubimusiikin ystävä ja tykkäät tanssia, on Ilona hyvä paikka bongata nuorempia kuopiolaisia naisia ja miehiä. Jos olet lähdössä yksin Kuopion yöelämään, on suositeltavaa mennä baariin, jossa on live-musiikkia.

Yksin baaritiskillä notkuminen on hieman kiusallista, mutta musiikista voi lähteä nauttimaan myös yksinkin baariin suuntaava sinkku.

Jos olet niitä ihmisiä, josta tuntuu, että ei täällä Kuopiossa ketään hyviä miehiä tai naisia ole, ota tästä vinkki talteen. Moni sinkku ei edes pyöri yöelämässä vaan elää omaa elämäänsä harrastustensa parissa. Jos ei yöelämästä ole löytynyt seuraa, aloita jokin uusi harrastus, jossa voit tavata muita ihmisiä. Kuntosali, kuntonyrkkeily tai jokin muu liikuntamuoto, jossa näkee uusia kasvoja. Kun saat uusia hyvän päivän tuttuja, on näitä helppo lähestyä esimerkiksi seuraavan kerran yöelämässä tai aloittaa juttelu siellä harrastuksen tiimellyksessä, ja suoraan sieltä löytää deitti!

Tiesitkö, että esimerkiksi espanjankielenkurssit ovat mitä parhaimpia paikkoja tavata sinkkunaisia? Myös miehiä käy kielikursseilla.

Jos sinua kiinnostaa jonkin uuden taidon opiskelu, kannattaa tutustua esim. Kokkauskurssit ovat yleistyneet kovaa vauhtia viime vuosina. Yhteinen harrastus antaa loistavan mahdollisuuden romanssin syttymiseen. Kuopiolaisia sinkkuja tapaa usein kielikursseilla, esimerkiksi espanjaa tai ranskaa opiskellen.

Paritanssikurssit ovat myös loistava tapa tavata uusia ihmisiä. Tanssissa ollaan sen verran läheisessä tunnelmassa, että jää varmasti murtuu ja jutustelu tulee kuin luonnostaan. Kuopion yöelämä on hyvin keskittynyt keskustaan Kauppakadulle ja tarjoaa kaikenikäisille sopivia ravitsemusliikkeitä. Onnela ja Passion tarjoavat klubimeininkiä varsinkin nuorille ja Tähti hieman kypsemmälle väestölle.

Kuopio herää kesällä, siinä missä muukin Suomi, erilaisiin tapahtumiin. Isoissa väkijoukoissa on helppo tutustua uusiin ihmisiin. Tapahtumissa tapaa myös niitä sinkkuja, jotka muuten harvemmin lähtevät yöelämään. Esimerkiksi rokkia pääsee kuulemaan Kuopion Cockrockissa ja leppoisampaa musiikkia kuulee Kuopio Wine Festival —tapahtumassa hedelmällisten viinilasien äärellä. Talvella mäkihypyn maailmancup tuo kansainvälistä meininkiä urheilun ystäville.

Mikäli viikonloppuiset baari-illat epäterveellisine rituaaleineen ja valvomisineen eivät ole sinun juttusi, Kuopiolla on tarjota myös muuta aktiviteettia.

Jos olet nuorempi — alle vuotias, kannattaa myös tutustua Tinderiin ja muihin deittisovelluksiin. Huumorintajuinen ei merkitse mitään. Tai esimerkiksi kahviin tai pienpanimo-oluisiin liittyvät kurssit. Toinen hyvä paikka, jos olet yli vuotias ja etsit seuraa tositarkoituksella, kokeile E-kontaktia ilmainen rekisteröityminen, jonka jälkeen anaalipano amatööri suomiporno heti tarjontaa, viestien lähettäminen puolestaan maksaa hieman, mutta silti halvempaa kuin baareissa käyminen. Olemme viimeinkin avanneet Deitti. Tässä siis 6 vinkkiä — niin yöelämään kuin sen ulkopuoleltakin — kun tavoitteenasi on löytää deittiseuraa Kuopiossa: Tapahtumaan voi osallistua pääsymaksun hinnalla: