Pakkotoisto forum maksullista seksiä

Kaikkea sinäkin Timo heittelet ilmoille. No, etköhän tuostakin jonkun keskustelun saa aikaiseksi, kun joku siihen tarttuu. Ketjun aloituksessa kysyttiin koska harrastit seksiä ensikerran ja siihen vastasin. Se on vässykkä, joka ei ala-asteella vähän pimppiä sormeile! Vai miten se menee. Voi olla että olin vasta 9 vuotta, en muista niin tarkasti. Manuel El Toro tykkää tästä. Itse oli 15v ja olin ollut jo neljä kesää saaristossa missä mua 4v vanhempi tuttavapiirin mimmi myös joka kesä.

Sen kanssa meni se kolme kesää touhutessa kaikennäköistä ei seksuaalista kunnes neljäntenä kesänä mimmi päätti käyttää mua häikäilemättömästi hyväkseen. Oli kuulemma jo edellisenä kesänä miettinyt mennä pidemmälle mutta ei uskaltanut. Jestas sentään ku muistelee niitä kahta kesää. Utupatami , Mestari , Mr. Referee and 2 others like this. Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi vastataksesi tähän keskusteluun.

Näytä Ei huomioitua sisältöä. Jaa tämä sivu Tweet. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Kun naiset haluaisivat parhaan kymmenen prosentin kumppanin, on selvää, että niitä ei riitä kaikille. Vastaavasti koska miehet haluaisivat luonnostaan haaremin, on selvää, että niitäkään ei riitä kaikille.

Monogamia on kompromissi, jossa molemmat joutuvat tulemaan viettiensä sokeasta seuraamisesta jonkin verran vastaan. Kaikilla on yhtäläinen oikeus pyrkiä saamaan seksiä, mutta tämä ei ole sama asia kuin oikeus saada seksiä.

Kenelläkään ei ole "oikeutta seksiin", vaan kumppani siihen touhuun on omilla rahkeilla hankittava. Tasa-arvo on siitä mielenkiintoinen käsite, että mikään, mihin on lähdetty siihen vedoten, ei ole tuottanut kehuttavia tuloksia. Kaikki polygamiset yhteiskunnat on sekä ollu että ovat yhä varsin vittumaisia paikkoja olla ja elää enkä mä pidä sitä sattumana.

Evolutiivinen alfakerroin tietty nousee, koska pitää olla aina vain kovempi jätkä että saa naisen. Tsingis-kaani, saati kulttuuri, johon syntyi, ei ollut yksiavioinen. Korkeakulttuurit puolestaan ovat lähtökohtaisesti yksiavioisia, jolloin niillä riittää resursseja muuhunkin kuin naisista tappelemiseen. Naisten pakottaminen seksiin nyt aivan varmasti estää miehiä syrjäytymästä.

Mikäpä olisikaan sen autuaammaksi tekevää, kuin saada panna väkisin haluttomia naisia. Sitten kaikki olisivat onnellisia.

Jos foorumille tehdään äänestys vuoden naamapalmuimmasta ketjusta, äänestän tätä. Kyllä jokainen on itse vastuussa omista orkuistaan, jos ei lykästä onni markkinoilla niin sitten vaan maksullista piparia hakemaan. Laillistettu prostituutio on kaikkein yksinkertaisin tapa korjata tämä "ongelma" yhteiskunnasta. Tähän on sitten turha sotkea mitään ihmissuhdejuttuja, suvunjatkamisen pitäisikin olla jollain tavalla valikoivaa ja karsivaa toimintaa. Eli kaikille pitäisi olla mahdollisuus saada seksiä, mutta mukuloitten teko pitäisi kyllä perustua omalle yritykselle, eikä sossun lapulle.

Jos nyt koitan tähän vastata jotain järkevää niin vaikeaa kun se onkin , niin on todella, todella pahasti lonkalta laukaistu ja johonkin pystymetsään päätynyt olettamus, että juuri satunnaisen seksin saaminen estäisi miehiä syrjäytymästä, ja syrjäytymistä estävä vaikutus olisi kokonaisuuden kannalta positiivisempi kuin negatiivinen vaikutus siitä, että puolet väestöstä määrätään joko seksiorjuuteen tai muuten kielletään oikeus päättää omasta kehostaan.

Ja toisinpäin kääntäen, naisen oikeus määrätä omasta kehostaan on vähemmän tärkeä kuin jonkun toisen oikeus saada runkata sillä naisen keholla. Jos miesten syrjäytymistä halutaan pakottamiseen, riistoon ja yksilönvapautta ja itsemääräämisoikeutta rajoittaviin keinoihin perustuen hillitä, niin pakotetaan kaikki syrjäytymispotentiaaliset miehet ennemmin vaikka töihin paskaduuneihin, kielletään ryyppääminen ja määrätään ihmissuhdetaitokurssit oppivelvollisuuteen kuuluviksi.

Toimisi varmasti paremmin, kuin pelkkä seksi. Mitä tulee siihen, onko oikeus seksiin ihmisoikeus, niin voisi kysyä, onko oikeus rakastetuksi tulemiseen ihmisoikeus? Onko oikeus ystäviin ihmisoikeus?

Teinit alasti pillu nainen alistaa video hieronta hyvinkää nude isille pillua herkku net erotiikkahieronta pärnu shemale japan nainen anna kaunista seksiä jonna jyväskylä äiti puoli väkisin makaamis sex. Tähän on sitten turha sotkea mitään ihmissuhdejuttuja, suvunjatkamisen pitäisikin olla jollain tavalla valikoivaa ja karsivaa toimintaa. Toinen kuitenkin kokeneena tiesi miten homma hoituu ja se oli sillon ihan hyvä juttu. Jaa tämä sivu Tweet. Oulun salit leoko, keskiviikkona klo RSS. Timo Rauta Sitomista ja muuta hassua?