Prostituutio tallinna postimyyntivaimo

Ei rakkaus ole ostettavissa. Se ei syty nappia painamalla eikä lompsaa avaamalla. Jokainen mieskin tietää sen. Seksi on kivaa 6. Siksi omaa akkaa kannattaa panna aina kun jaksaa, vaikka vähän vituttaakin. Siinä kuitenkin säästää aina satasen per laaki. Tosin miehet tuntuvat kasvavan hitaammin, joten tuollainen viisi vuotta vanhempi mies vielä voisi olla ihan okei. Ei siihen ole mitään sanomista, jos opiskelija on täyttänyt 16 vuotta.

Maassa maan tavalla Virossa seksin suojaikäraja on 14 vuotta. Tyttöhän käy suomessa, joten suomen lakia kai tässä tapauksessa käytettäisiin? Mietippä jos se olisi sinun oma tyttö! Teillä Viron hutun käyttäjillä kun raukoilla ei edes seiso suomalaisen naisen kanssa! Ja sitäpaitsi; Luuletteko olevanne ainoita sillä hutulla Puaaahh ;D On vain ajan kysymys milloin aids tappaa talossa ja puutarhassa. Teille pitäisi tatuoida varoituskolmio otsaan ettei kukaan suomalainen nainen vaan vahingossa sekoitu.

Ei tosiaan suomalaisnaiselle tahdo seisoa, - kyllä ne niin vastenmielisiä otuksia ovat! Kysypä virolaisten mielipidettä suomalaisnaisista! HIVistä ja aidsista puheenollen; pahimmat taudinlevittäjät Suomessa ovat suomalaisnaiset, jotka käyvät seksimatkoillaan Afrikassa tai naivat afrikkalaisten maahanmuuttajien kanssa, joitten keskuudessa joka kolmannella on kyseihen tartunta tai jo sairaus.

Kyseinen maahanmuutto on siis todella suuri terveydellinen ongelma suomalaisnaisten mustan M: Muuten kysinen opiskelija oli vuotias, joten eipä puhuta mistään lapsiseksistä. Olen minäkin maksanut tuttavan hyvin kauniille 19v tyttärelle yliopiston ensimmäisen vuoden opiskelumaksut ja hän tuli yöksi viereeni, tosin ilman seksiä, mikä sovittiin ennen yöpymistä. Mutta oli silti ihana kokemus katsella, tuntea kainalossaan ja koskettaa sellaista ihanuutta, mitä voisi vai mielikuvituksessaan haaveilla.

Kyllä nämä Viron naiset ovat aivan eri maailmasta suomalaisiin verrattuna kaikilla tavoilla. Tämäkin tyttö oli tajunnut katseistani, että ihailin häntä ja halusi vain täyttää haaveeni omaa hyväntahtoisuuttani vastaan.

Sellaista ei suomalaisnainen ikinä tekisi. Kyseessä ei siis ollut mitään naimista, vaan lähinnä lämmin isoisämäinen turva kainalossa. Kainaloinen tosin ymmärsi, mitä sellainen miehelle aiheuttaa ja salli ihailunsa ja koskettelunsa.

Äiti tuli muuten aamulla kanssani kylpyyn ja antoi seksiäkin, niin paineet eivät jääneet putkeen. Suurin uusi ryhmä hiv-tartunnoissa on keski-ikäiset miehet jotka saa tartunnan Virosta tai Venäjältä.

Onneksi olkoon,,,nauttikaa ja pitäkää toisistanne huolta,,,suomi neito saa nenille,,,nyrpeitä akkoja suomalaiset. Hyvää kesän jatkoja teille molemmille,,,kateeksi käy,,,J. Suomineidolle kelpaa vain paras, koska hän ei trvitse elättäjää. Hänellä on oma työ, asunto ja ammatti ja tasokas poikaystävä tai mies. Valitettavasti suomineidolla on varaa tähän valikointiin.

Hakekaa vaan virosta jos suomesta ette saa. Uskon, että vuotiaalla naisella mainitsemasi asiat. Vaan ulkonäkö ei synkkaa. Nainen rapistuu aika lailla nopeammin kuin mies Itsensä laiminlyövä, lihava, suttuinen ja huonosti pukeutuva junttiakka ei kovin montaa kunnollista miestä kiinnosta. Vielä paljon parempia naisia tulee muista entisistä sosialistimaista, esimerkiksi Kroatiasta, Bulgariasta, Sloveniasta tai Slovakiasta.

Kauniita ja terveitsetuntoisia opiskelleita ja kunnostaan huoltapitäviä rotunaisia riittää, ainakin Euroopan pelipaikoilla. Eivät ne toki juntteja huoli kavereikseen hekään. Se ei ole sinulta pois.

Uraputki ja kaikki ilmaista Kaiken lisäksi puhevika, leveä Ä Ä PÄ Onneks poikkeuksiakin vielä on. Juuri näin halvalla pääsee ei mikään summa otapas Suomi neito itselles niin menee hermot ja rahat itse nyhjäät himassa. No tuohon sanoisin, että kyllä miehet Suomessa rapistuvat ja ukkoontuvat naisia nopeammin. Miehet juoksevat itsensä puhki uraputkissa, kaljamahoittuvat, eikvätkä muutenkaan huolehdi ulkonäöstään.

Viinaa käytetään stressinpoistoon sumeilematta. Tuo on täyttä p-skaa. Asiat ovat ihan toisin käsin.. Onko se naapurin aids-hoidoissa käyvä nigerialainen se suomalaisnaisen paras?! Miksi suomalainen mies huolehtisi itsestään, kun suomalainen nainenkaan ei sitä tee.

Sitäpaitsi suomalaismies stressaantuu ja kuolee ennenaikojaan suomalaisnaisen vaatimuksien takia, Siinä se ongelma onkin. Suomalaisnaisen vaatimukset ovat suuret, vaikka hänellä on hyvin vähän annettavaa miehelleen. Ulkomaalaiset naiset ovat aivan eri luokaa tässä suhteessa.

Siksihän Suomesta onkin muuttanut maailmalle asumaan viimeisen 20v aikana jo 1,3 miljoonaa suomalaismiestä. Tarjahaloslainen ämmäkulttuuri on tehnyt tehtävänsä. Tulkaa Tallinnan vanhaan kaupunkiin turistiaikaan vertailemaan suomalaisten ja virolaisten naisten ulkonäköä ja käyttäytymistä. Harvalla ukolla tekee mieli sen jälkeen takaisin Suomeen oman akkansa kanssa.

No on nämä virolaiset miehetkin hyvin hoidettuja suomalaisiin verrattuna, että sillee! Ei suomalainen nainen erikoisen laadukas ole. Suomalaiset ovat aika rumia ihmisiä niin miehet kuin naiset. Ja umpimielinen nainen todella luontaan työntävä.

Sulla ei varmaan kauheesti oo ikää. Tai sitten on tosi nuorena lapsia tehty. Voi toimia jos olet rikas. Silloin nainen kiintyy sinuun ja haluaa lämpöä-. Yleensä tulen toimeen ulkolaisten naisten kanssa paremmin kuin Suomi-naisten kanssa Onneksi en ole syntynyt thaimaalaiseksi. He he, vai ei tee rahasta Vanhat ukot on niin helppoja narutettavia Elä ja anna toisten elää: Ja joku ukonkäppärä vielä kuvittelee rakastelevansa. Mitäs sit jos tyttö lähtee, tai vaihtaa nuorempaan?

Ei muuta kuin uutta alle Että en nyt tiedä kuka tos naruttaa ja ketä Toisaalta mitä välii tekeekö rahasta vai ei, jos kumpikin saa mitä haluu?? Kateellisten ja katkerien kommentteja tuollaiset! Paras kohta oli "ei tee tätä rahasta" xD. Ja hitto, nyt mä oon vihainen!!! Miks viiskymppisestä kertovaan juttuun on laitettu tommoisen kasikymppisen äijänkäppänän kuva???? Mä oon itse 52v ja mä en oo lähellekään tommoinen käppänä. Ja v ikäisiä naisia saan ihan maksamatta.

Tykkäävät kokeneen miehen rakastelusta ja muusta seurasta. Kuva vain todentaa todellista ikäeroa;sinulla ehtoo puoli enää edessä kun neidolla koko elämä. Mitä vanhempi pukki sen kovempi. Hih, aika kuluu ja koittaa päivä, Kun sanot 5-kymppisestä, onpa herkku nuorukainen No sehän on Joppa joo, mut pihka on tiukassa. Kun isäni täytti aikoinaan 50 ja olin itse 20, tuntui hän vanhalta. Nyt kun olen itse yli 50, ei kyllä tunnu lainkaan siltä.

Oikeastaan nolottaa tuollainen typerä ennakkoluulo. Kun olin nelikymppinen, minulla oli hurja suhde vuotiaan koulutytön kanssa. Olemme yhä parhaat kaverit vaikka molemmat olemme tällä välin menneet naimisiin tahoillamme. Joskus juttu vaan kolahtaa oikein kunnolla vaikka järki voittikin tuolloin tunteen. Olen todella onnellinen tuosta kokemuksesta. Ai jaa, velttoki makkara kelpaa vielä jolleki, no se on hyvä ettei kaikki parasta ennen tuote mene suoraan kaatopaikalle.

Asiahan on eri sitten kun olen 50, kun olin 15 vuotias 26 vuotiaat oli ikäloppuja, eikö tämä ole ns. Juu itse olen 24v nainen ja en kyllä vuotiasta koe vanhaksi. Alle vuotiaat on ihan lapsia eikä ajattele kun itseään. Vakavaan suhteeseen ei edes kannata ruveta niiden kanssa.

En ylläty jos löytäisin itse about vuotiaan miehen ihan oikeaankin suhteeseen jossa on sitä rakkautta. Tuntuu aina, että on sellaiselle parikymppiselle äiti, eikä mistään tasavertaisesta suhteesta ole tietoakaan.

Ei tuo kuvan äijä todellakaan voi olla nuormpi kuin 70v. Todennäköisesti hän on vielä reilusti yli 70, jo kasikymppinenkin voi olla. Joo itsellä kans menossa kaksi 19v likkaa kämppikset siis, itse olen päälle nelkyt. Itse en edes änkeä niiden seuraan, mutta olisivat koko ajan tulossa tänne tai pyytävät luokseen. Raha ei näyttele pienintäkään osaa kolmen suhteessamme, eksän kanssa meni päivässä enemmän kuin näiden ihanuuksien kanssa kuukaudessa.

Naisille on mahdoton tajuta, että parinkympin molemmin puolin suorastaaan janoaa aikuista kypsää miestä sanotaan vaikka v väliltä. Siinä ei ole mitään pahaa, likaista, sairasta ja kaikkein vähiten laitonta tai muutenkaan moraalitonta, nämä naiset vaan kehittyvät ennen ikätovereitaan ja eivät kestä edes katsella jotain parikymppistä aivan kakaraa pizzanaamaa, jonka elämä pyörii kaljan, pillurallin ja auton ja pelien höyryissä, siinä nainen on vain ajanvietteen yksi osatäyte.

Kun olet neljäkymmentävuotias, miehesi on vanhus. Sitten ottanet - jos saat - nuoremman tilalle. Eiväthän nuo nuoret naiset sinullekaan ole kuin osa ajanvietettä! No huhhuhh, ettei vain olisi hiukan kateellisten panettelua. Sinähän tiedät suhteemme laadun, henkisen syvyyden, keston ja seksuaalisuuden ja arjen viikosta toiseen jne. Voi jumalauta, et voi olla tosissas!

Jos sulle ihmissuhteet ovat jotain ajanvietettä, otan osaa, toisaalta en ihmettele yhtään, niin kipeitä harhasi ovat, että kukaan täyspäinen mies tai nainen katso päivää enempää moista sekoilua. On varmaan mahdotonta tajuta, että he ovat kanssani täysin vapaaehtoisesti ja suhteeseen ei liity pienintäkään alistamista tai kaupankäyntiä vastikkeita vastaan tms.

Jatka vaan samaan rataan omalla henk. Linnunradallasi Tuo on vain niin epätoivoista ininää määrätä, tuomita ja moralisoida toisten elämää ja omilla täysin asiattomilla ja mistään tietämättömillä kommenteillas yrität vaan epätoivoisesti luoda jotain ihme keinotekoista syyllisyyden taakkaa.

Et vaan raukka edes tajua, miten säälittävä ja sekaisin olet. Paitsi, että en osaa edes sääliä noin läpimätää sadistista mielihyvää toisten epäonnesta saavana vatipäänä. Joka tapauksessa me kaikki kolme jatkamme todella hyvin toimivaa suhdettamme elämämme onnellisinta aikaa, kun sinä taas jollain palstalla otat jonkun toisen onnea tihkuvan hampaisiisi ja alat saman saarnan. Kannattaa kokeilla jotakin toista lääkitystä, nykyinen ei selvästikään pure pitkälle edenneeseen oireisiin.

Jos vetää kymmenen kertaa, se on pari kymppiä laaki. Kivahan se on nusasta, mutta vaatii luontoa oman tyttären ikäisen mirrin kanssa liikkua muiden nähden. Onko pari sataa iso vai pieni raha virolaiselle?

Tuon halvemmaksi ei enää naisen pito voi tulla Sehän oli vaan kaksisataa kouraan. Kaikki muut kulut päälle: Eikös hyvä MB maksa paljon, jos rahaa on miksi ajaa ruosteisella Saabilla.

Mahtaskohan 62 vuotiaalla olla mitään mahiksia? En minäkään vielä näytä läheskään esimerkin viiskymppiseltä. On se vaan osa Suomi miehistä säälittäviä!

Pitää mennä panemmaan toiselle rannikolle kun ei kotimaisten kanssa tule toimeen. Ja juu,kylllähän se thaikku tai viron tyttö pokkaa että panee kun sille seteleitä näyttää. Jollet usko niiin kokeileppa puolen vuoden ajan että et maksa sille mitään muuta kuin laivalla meno matkat. Takuun saat että jättää ja pian. Olet itse niin säälittävä kun et ymmärrä että elämää on Suomen ulkopuolellakin, ja varsinki että naiset ovat muualla naisia eikä jotain ladyboy-sarjaa.

On koettu suomalaiset naiset ja valinta oli kauko-Aasian reissun jälkeen täysin selvä mistä vaimo hankitaan. Japanin ja Intian väliltä kaiken nähneenä, valinta oli todella helppo ja parinkymmenen aviovuoden jälkeen ainoa asia mikä kaduttaa on se, ettei tullut lähdettyä sinne puolen maapalloa aikaisemmin. Niin,no,se riippu mitä itselleen etsii;haluaako puolison joka oikeasti välittää ja tukee vaii rahalla ostetun huoran jota kiinnostaa niin kauan kun raha virtaa.

Parissa kymmenessä vuodessa tuo olisi tullut esiin, jos siitä olisi kyse. Olet niin säälittävä ette tajua edes sitä. Jos heillä menee hyvin, miksi ilkeilet? Ymmärtää ei osaa nainen. Sä olet ihan erikoistutkija kasvatuksen alalla. Mitä syöt kun olet niin viisas. Hyvin monissa tapauksissa on tullut esiin että kyse on vaan rahasta. Ei nämä Aasian naiset rahan perässä pelkästään juokse, tietysti rikkaus on etu.

Aasian naiselle merkitsee enemmän se asema, minkä hän saa parisuhteessa. Eurooppalainen mies arvostaa naista myös ihmisenä ja pitää naista tasavertaisena kumppanina. Mutta muistakaa Aasiassa päähän koskeminen on halventavaa ja alentavaa, sillä ei naisrta saa. Kiinassahan vielä vähän aikaa sitten tapettiin vastasyntyneet tyttölapset. Samankaltaisia mielipiteitä saa myös vironvenäläisiltä ja venäläisiltä naisilta, sillä venäläinen mies vetää naistaan turpiin vähintään kerran viikossa, että nainen tietää paikkansa.

Niissä perheissä ei ole feminismille sijaa. Jos kuulemma antaan naisen määrätä edes hetken , niin hänestä tule täydellinen piru, joka ottaa koko vallan! Otit vaimon, niinhän kirjoitit. Et siis mennyt naimisiin rakkaudesta. Toivottavasti Suomesta löytyy päivä päivältä vähemmän naisia, jotka voidaan "ottaa vaimoksi".

Raha ei tässä ratkaise. Jos opiskelee kaikenlainen tuki voi olla tarpeen. Voi noita miehiä, en kirjota kokemuksesta enkä kateudesta.

Kyllähän ne viikonlopun meidän ikäisiä kokeilevat kun kaiken maksamme mutta ootas kun pitää ruveta siivoomaan ja kotihoitaan niin ne lähtevät. Älä jaa rahoja ulkomaille. Ota suomesta nainen ihan hyvän minäkin sain viikoksi aina kerrallaan kun on toisen oma. Tää on taas yks surullinen esimerkki.. Aloittaja ei saa suomalaista naista, koska meille ei kelpaa kaljaa kittaava kaljuuntunut möhömaha, vaan vaadimme edes jonkunlaista tasoa.

Eli suomimiehen ei auta muu ku mennä Venäjälle tai Viroon, sieltä saa naisen "pientä" maksua ja elatusta vastaan Mikäs siinä, ku molemmat on tyytyväisiä. Mies saa naisseuraa ja nainen hyötyy rahallisesti. Niin, en saa minäkään suomalaista naista, koska minulle ei kelpaa kaljaa kittaava lyhyttukkainen möhömaha, vaan vaadin edes jonkunlaista tasoa. Virolainen nainen on moninkertaisesti halvempi pitää kuin surkea Suomi neito. Tilastollisesti miehissä on enemmän möhömahoja ja kaljaa kittaavia tapauksia, seurustelevat pitkälti kaltaistensa kanssa jos seurustelevat.

Suomessa on akateemisesti koulutettuja nuoria sinkkunaisia huikea määrä, miesten kohdalla vastaavaa ilmiötä ei samoissa määrin ole vaan ne sinkut ovat niitä kotipitäjään jääneitä peräkammarinpoikia, jotka kittaavat sitä kaljaa.

Ja todennäköisesti hakevat vaimonsa sieltä idästä Toiset ovat valmiita uskottelemaan itselleen mitä tahansa. Miksi siis edes vaivauduit kommentoimaan, kun kaikki kiteytyy kahteen viimeiseen lauseeseen. Kyllä mä luulen, että moni suomalainen nainen ottaisi lahden toiselta puolen nuorekkaan ja hyväroppaisen miehen, jos se vaan olisi mahdollista.

Mut kun eihän ne tuolta muualta ota suomalaista naista, vaikka niille maksaisi. Siksi teidän tyytyminen suomalaisiin möhömahaisiin ukkoihin. Kakkosena virolainen on huokea vaihtoehto, mutta ykkösenä hyvin ansaitsevaa suomalaista naista on aika vaikea voittaa talousmielessä, sehän ei välttämättä maksa yhtään mitään!

Yhä vähemmän kiinnostaa ottaa suomalaista miestä elämänkumppaniksi. No ole sitten "itsellinen"yksin, jos se maistuu paremmalle. Minä nautin täällä Virossa maan antamista eduista. EIhän Suomessa ole edes minkäänlaista terveydenhoitoa vanheneville miehille. Täällä on, saa hoitajat kotiisakin niin halutessaan. Suomessa ei kotihoito pelaa missään.

Mikäs minua estää menemästä Viroon vaikka eläkepäiviksi? Itsellinen voin olla sielläkin. Suomalaista miestä vaan en ota. Jos maksaa miehelle AINA niin maksaa se naisellekin.

Siksikään en miestä halua. Miksi tuhlaisin omaisuuttani miehen elättämiseen. Hmmm, en juo koskaan kaljaa, rasvaprosenttini on kohdallaan, lihakset hyvännäköiset, tukka puolipitkä ja luonnonkihara.

Miksi minä en saa suomalaista miestä? Mieti nainen 52 edes sekunti, miten kusipäisen kuvan annat itsestäsi, niin täynnä asennevammoja, katkeruutta, elämänvalo sammunut ja silmitön tarve torpedoida toisten kukoistava rakkaus ja onni vaan koska se ei sovi omaan maailmaasi ja käsitykseesi parisuhteesta, mikä kertomasi mukaan on vain silkkaa ajanvietettä.

Olen mies 49v, mutta en ikimaailmassa haaskaisi aikaani edes treffeille kertomasi kuvotuksen kanssa, niin pirullinen läpimätä on luonteesi. Aivan sama, juotko vai et kaljaa, poltatko tai rasvaprosenttisi, onko tukka lyhyt vai pitkä vai polkalla, ei auta, jos luonne on mitä on. Ihan vihjeenä, pääset elämässäsi tuhat kertaa helpommalla, kun et hankkiudu parisuhteeseen ja annat siinä toisten ihan vapaaehtoisten nauttia toistensa seurasta ilman sairaita kommenttejasi ja arvailuja suhteen laadusta tai mikä on oikein tai väärin.

Täytyy kyllä sanoa, että viidenkympin ikäisenä alkaa olla aika huonot naismarkkinat, suurinpiirtein toisten paljon käytetyt, petetyt ja jätetyt jämät, yh-äidit, traumaattiset, ikipiiat, Kristuksen morsiamet, sidukkaPirret tai täyshorot, mitä kukaan ei huoli ainakaan vakisuhteeseen, kun pitäisi aina ottaa vuoronumero sänkyynsä.

Viimeisenä nämä luonnevikaiset, joilta viitisen riviä kuvausta itsestään tai toisten parisuhteesta saa sormet kurkkuun ja ryntää vessaan. Olen elämäni ainoan sukupuolitaudin saanut korkeakoulutetulta korkeassa virka-asemassa olleelta suomalaiselta "yliviisaalta" feministiltä.

Miks antaa ilmaiseksi, kun rahaakin voi saada Juu olen samaa mieltä pidä huoli ehkäisystä nämä naiset voi kantaa tauteja ja sinä levität meihin suomalaisiin kun tämä sinun ihana lopettaa käynnit tai valmistuu tai löytää suomesta nuoremman maksajan kuteilleen. Muista kortsu laittaa vaikka kuinka kiire olis laivalle.

Onnea vaan niin kauan kun sitä riittää tämä kultainen noutaja voi ruveta yksi kaksi raskaaksi ja suomen poika maksaa. Suomessa todetuista HIV-tapauksista yllättävän iso osa on löydetty tänne muualta muuttaneilta.

Suomalaisten heteromiesten ulkomailla huorilta saamat tartunnat ovat niin pieni murunen kokonaisuudessa, että ihmetyttää todella että vain siitä pidetään melua mediassa. Johtunee siitä, että suomalaista heteromiestä saa jostain syystä vapaasti syyttää ja syyllistää mistä tahansa, oli aihetta tai ei.

Tällä ei ole mitään tekemistä prostituution kanssa mutta koskettaisi sitä ajatusta, että voisi vanhemmankin naisen kanssa synkata, eikä tarvitsi lainkaan hävetä, kun on oikea sydämen asenne elämään. Virossahan kukaan ei ole prostituoitu, eikä ainakaan tee sitä rahasta, eikä ainakaan ole sairas Aika iso prosentti viron ilotytöistä sairastaa HIV: Toivottavasti ukkeli ei enää sekaannu suomalaiseen, jos tää ei ole provo.

Oli pakko kirjoittaa tähän maassa maan tavalla. Mutta kyllä mä en ottas miestä pelkän rahan takii. Minulla oli kerran asunto vuokrattavana ja laitoin lehteen ilmoituksen. Kysyin piruuttani kaikilta naisilta olisivatko he halukkaita järjestelyyn jossa maksaisivat pelkän yhtiövastikkeen ja minä saisin käydä kylässä kerran viikossa.

Arvaa moniko olisi suostunut? Ja niitä naisia oli kaikenlaisia: Että se siitä suominaisen siveydestä, reidet aukee heti kun on rahasta kyse. Erityisesti inhotti ne yksinhuoltajat, en tiedä oliko niillä ajatuksena päästä sitä kautta johonkin suhteeseen vai onko pesän antaminen niille sama kuin antaisi nenäliinan.

Mua taas inhottaa eniten sinun sairas tekosi. Ja niin - mitä pahaa siinä kepeässä seksissä olikaan? Entä mikä ihme niissä yh-äideissä "erityisesti" inhotti - kätevältä vakijärjestelyltähän tuollainen kuulostaa, jos ei kaipaa mitään erityisempää mutta vähän jotain joskus tutulta ja samalla hiukan taloudellista välittämistä. Mistä ihmeestä olet saanut päähäsi, että nämä olisivat odottaneet suhdetta sen enempää kuin muutkaan noista? Nimenomaan yh-äideillä on lasten takia korkea kynnys aloittaa vakavaa suhdetta, koska se vaikuttaa muihinkin kuin itseen.

Hetken hellyys vapaana hetkenä on asia erikseen. Mutta sinusta on hellyys kaukana - piruuttasi teet moista ja sitten vielä arvostelet jälkeenpäin ja kuvittelet tietäväsi toisten motiivit. Ihme naistenvihaajat taas liikkeellä. Heh, kiitos nauruista, meinasi lentää kahvit näppäimistölle! On nimittäin tullut nähtyä miten korkea yksinhuoltajien kynnys todellisuudessa on Defenssimekanismihan se tuollainen naurunpyrskähdyskin on. Mutta et taida tuntea koko sanaa. Se, mitä kerroin, on todellisuutta.

Toki he seksiäkin harrastavat vaikka joskus tuntuu, että etenkään he eivät saisi tehdä niin enää koskaan , mutta tavallisen yh-äidin kynnys tuoda uusi mies lasten elämään on korkea. Kevyet jutut omalla ajalla ovat sitten erikseen. Yh-äitiys on muutakin kuin se stereotypia, jonka avulla ihmiset saavat itsenstä tuntemaan itsensä jotenkin paremmiksi, vaikka oikeasti hieman ahdistaakin, kun naiset ovat itsekseen lasten kanssa vähän liiankin tyytyväisiä Yh-äitien ympärillä pyörii yllättävän paljon ja vielä etenkin nuorempia miehiä, jotka ikään kuin kai tykkäävät kypsemmästä, aikuistuneesta, äidillisestä naisesta.

Mutta kynnys vakavaan suhteeseen on korkeampi, esim. Mutta ei mihinkään suhteeseen ne ala vanhojen YH-mammojen kanssa, eikä ainakaan halua olla missään tekemisissä niitten jonkun toisen miehen tekemien lasten kanssa. Hitto, kun en haluaisi ajatella omaa naistani säälittävänä. Uskallatko kokeilla sellaista, että et anna tuota euroa tyttöselle muutamana kertana? Minäkin pääsen pian eläkkeelle 60v.

Rahalla saa ja hevosella pääsee , kateus vie tuhkatkin pesästä. Missä asiasssa te suomalaiset läskiperseämmät luulette olevanne parempia kuin virolaiset? Omasta puolestani voin sanoa,ettei mulla ainakaan ole mitään tauteja; Toivottavasti tekin olette puhtaita: Niin se vaan on, että äijät ajattelee mulkulla eikä aivoilla.

Ihmissuhteen henkisellä puolella ei ole mitään väliä, kunhan panemaan pääsee. Luuletteko te onnettomat todella että ne "naikkoset" rakastaa ja haluaa teitä ja teidän ryppyisiä vehkeitänne, hah sanon minä. Ne virolaiset, venäläiset, thaimaalaiset huorat on hyvin koulutettu teeskentelemään "nautintoa". Ei nainen, joka työpäivän jälkeen hoitaa kodin ja lapset ja saa vielä humalaiselta läskimahalta turpiinsa, niin kauheasti jaksa enää innostua. Viekää vaimolle joskuskin kukkia, ottakaa osaa kotitöihin, osoittakaa kiinnostusta ja arvostusta vaimonne työtä kohtaan ja yleensäkin kunnioittakaa naista tasa-arvoisena IHMISENÄ eikä minään panopuuna ja kotiorjana, niin eiköhän se se nautintopuolikin ala sujua.

Vielä kun opettelet suomea niin kaikki on oK. Kyllä sä elättäjän haluat,mutta ei kuka sua läskipersetta halua elättää. Suurimmalla osalla naimisissa olevista suomalaisista naisista on elättäjä, hätä tulee, kun mies tallinnan matkalle tahtoo " hermojaan lepuuttamaan". Olen ollut suomalaisen miehen kanssa naimisissa yli v.

Tulin Suomeen nuorena, rakastuneena, seksihalukkaana. Alussa kaikki meni hyvin. Mut kun mies rupesi juomaan. Kaksi viikkoa putkeen, kahden-neljän viikon välein. Siinä aikana hoidin lapset, kodin, omat työt, osan mieheni työstä. Ja kun mies selvisi, hän halusi seksiä! En todellakaan ollut innostunut. No nyt miehelleni tuli päähän, että hänen juomisen syynä on seksin puute. En ollut riittävän halukas kuka tässä tilanteessa olisi. Hän löysi Venäjältä toisen tytön.

Meille tulee ero, ja katson mielenkiinnolla, miksi mieheni elämä nyt kehittyy. Te olette hyviä, ja kun pidätte omista vaimoista huolta, rakastavat hekin teitä. Mutta kukaan nainen, kansalaisuudesta riipumatta, ei jaksa elää suhteessa, missä ei välitetä, ei pidetä hyvänä, ei keskustella ja halutaan VAIN seksiä.

Suhteessa, joka ei ole tasavertainen. Tietysti, jos ei ole pakko. Kyllä asia on päinvastoin. Missään muualla, kuin Suomassa, ei ole niin kilttejä miehiä, jotka osallistuvat kotitöihin ja lastenhoitoon sen lisäksi, että ovat rakentaneet omakotitalot ja kesämökit ilman kiitoksen sanaa. Lisäksi hyvin suuri osa suomalaisnaisista on niitä läskimahaisia ja läskiperseisiä kaljankittaajia, joten vähintäänkin tasoissa ollaan.

Ero ulkomaailmaan on se, että muualla suomalaismiehelläkin on ihmisoikeus, muttaSuomessa hänellä ei ole mitään oikeuksia, ainoastaan feministi-läsäporukoitten vaatimia velvollisuuksia ilman vastakaikua. Miksiköhän te siellä Suomessa kaipailette niitä komeita fiksuja suomalaisia miehiä. Salaisuus on siinä, ettei heitä enää ole siellä, sillä he saavat oikeita Naisia ja arvostusta muualla aivan toiseen malliin, kuin entisessä kotimaassaan.

Meitä on täällä ulkomailla jo 1,3 miljoonaa, Moniko suomalaisnainen kelpaa ulkomailla sikäläisille mieheille. Arabille kelpaa kaikki blondit, joilla vain on reikä jalkovälissä. Jos pullikoi miestään vastaan, niin kivitetään torilla. Siellä ei feministit ja kaljaplösöt juhli. Miehemme ovat maailman halutuimpia rauhanturvaajia maailman pahimmilla ongelma-alueilla maltillisen luonteensa takia, mutta jostain syystä he eivät pärjää suomalaisen naisen kanssa. Kummassakohan osapuolessa on vika, miettikääpä naiset sitä!

En kuvittele olevani "parempi" kuin virolainen, vaan ihminen niin kuin hekin. En ole ämmä, eikä minulla ole läskiä. Persaukinen ei Suomesta naista saa, jos on valkoinen ;. Laita hyvä mies heti eheät housut jalkaasi,niin kyllä se siitä. Olet aivan väärässä, rakkaus ei laske rahoja! Green Mile näyttelijä Doug Anthony Hutchison, vuotias, nai vuotiaan tyttösen: Keskiikäisten miesten kannattaisi kyllä varoa nuoria vuotiaita tyttöjä, ihan pelkästään seksin perään ovat Omasta ikäluokasta kun sitä on ihan turha hakea, komeita ja viriilejä miehiä nyt tuskin kauniit naiset kiinnostaa, vaan heidän on paras turvautua seksin puutteessan pöhöttyneeseen viiskymppiseen Kielletään tälläsetkin parisuhteet oikeen lailla!

Seksin ostamistahan se kestotilauskin on! Kohta alkaa saada myös suomalaista opiskelijaa! Mutta sehän on vain arvokasta työkokemusta, sanoisi Jyrki Katainen! Valtosen Jukkakin on ollut jo kohta 40 vuotta oman käden varassa. Eihän tuossa ole ikäeroa enempää kuin pressallakaan. Eikä kahta sanaa, jos homma kerran luistaa ja molemmat on tyytyväisiä.

Itsekin paneskelin parikymmentä vuotta nuorempaa kolmen vuoden verran eikä ikäero siinä vaivannut mitään. Ainoa huono puoli oli, että hän oli varattu, mutta jos ei kotona homma toimi niin sitten muualla.

Maksat aivan liian vähän, jos haluaisit, että tämä nuori nainen olisi sinulle uskollinen. Vakiintuneeseen parisuhteeseen kuten avioliittoon kuuluu, että puolisot elättävät toisiaan. Tuloerot Viron ja Suomen välillä ovat suuret.

Tässä ei oikestaan ole kysymys tämän nuoren naisen rakkauden aitoudesta, vaan siitä, että jos sinä rakastat häntä, huolehdit hänestä taloudellisesti, emotionaalisesti, seksuaalisesti JA otat vastuun yhteisistä lapsistanne.

Mukavaa että molemmat saavat mitä haluavat ja tarvitsevat. Pian maksut muuttuvat elatusmaksuiksi, ja tyttö häipyy. Kiva kun teillä menee kivasti,mutt älä nyt liikaa avaa kukkaron nyöriä e kova raha siellä suunnassa,pankkikortit pidä hyvä mies piilossa ja sitt kun tytteli tarvii äidin sairauksiin e niin älä hyvä mies maksa tytteli ottaa hatkat,no enpä ottais kovin tosissani tälläisyä tytteliä! Yhdessä tapauksessa ulkomailla mies oli 80 ja nainen 15 kun avioituivat ja tekivät lapsen.

Kyllä se toimii Suomessakin, jos mies on vaikka 55 ja nainen 32, parikyt vuotta, mutta sit kun nainen onkin se 57 ja mies 80, onkin jo toinen juttu. Alkaa kuvottamaan ja pahasti. Onhan näitä vaikka kuinka paljon Chloe Gosselin Harrison Ford. Minnie Driver Nelson Mandela. Graca Machel Jack Nicholson. Sandra Knight Kenny Rogers. Wanda Miller William Shatner. Nerine Kidd William Shatner.

Elizabeth Martin Alan Thicke. Tany Callau Pete Townshend. Rachel Fuller Bao Xishum. Katie McNeil George Hamilton. Kimberly Blackford Yaphet Kotto. Tessie Sinahon 30 Years Buzz Aldrin. Michelle Sucillon Paul Anka. Anna Yeager Jim Carrey. Anastasia Vitkina Bing Crosby. Kathryn Grant John Derek.

Cindi Knight Frank Sinatra. Internetin välityksellä tapahtuvan prostituution tarjonta on Tallinnassa suorastaan räjähtänyt. Se on paukahtanut käsiin kuin pullataikina, jossa on liikaa hiivaa parin paketin verran.

Ne, joiden mielestä Tallinnassa on nyt enemmän seksitarjontaa kuin koskaan, eivät välttämättä ole väärässä. Virolainen seksin nettikauppa on suorasukaista, karua touhua. Asiaan mennään suoraan, kiertelemättä. Näinhän asian laita tosin on muissakin maissa. Virolainen ääriesimerkki tästä suuntauksesta on nettisivusto nimeltä Prostituut, eli Prostituoitu.

Prostituutissa Tallinnassa ja muualla Virossa seksiä myyvät tarjoavat palvelujaan kuin nykyajan orjakaupassa konsanaan. Seksin nettikaupassa on markkinatilanne Tallinnassa tällä hetkellä, loppukesästä , sellainen, että tunti seksiä naisen kanssa maksaa tyypillisimmillään — euroa. Jos ei tyttöjä ole paikalla, heitä soitetaan paikalle. Jotkut sauna-baarit myös tarjoavat huoneita tuntiveloituksella.

Suosituin kauppapaikka on internet. Tallinnassa suomalainen voi törmätä prostituoituihin, ilotyttöihin, nykyään näissä paikoissa: Silja Europalla seksirikos — STT: Tuomio lyheni, koska naapurivessassa oli ihminen 2.

Kommentit 1 Kommentit Arvoisa toimittaja unohti Arvoisa toimittaja unohti mainita myös entiseltä nimeltään olevan Karla Marksa-kadun.

Nykyinen nimi on varmaan toimittajan tiedossa.

Kyllä se on niin että vieras perimä vetää enemmän puoleensa Valitettavasti hyvin harvalla naisella on syntymälahjanaan vilpitön halu tehdä hyvää toiselle ihmiselle. Juu itse olen 24v nainen ja en kyllä vuotiasta koe vanhaksi. Minä löysin yhden baarista nuori mies iski minuttoisen netin treffipalstalta jossa monet nuoret miehet haluavat vanhempaa naista eri tarkoituksilla, prostituutio tallinna postimyyntivaimo. Nainen rapistuu aika lailla nopeammin kuin mies